Проклетство траје! Професор из Харија Потера преминуо након Ремзијевог гола!

Проклетство Арона Ремзија однело је нову жртву. Само дан након што је везиста Арсенала затресао мрежу, свет је напустио холивудски глумац Алан Рикман.

Фудбал 15.01.2016 | 21:30
Проклетство траје! Професор из Харија Потера преминуо након Ремзијевог гола!

Просто је невероватно шта се дешава када Ремзи постигне гол. На почетку је све личило као преувеличавање, али од 2011. његови погоци "доносе" смрт светских звезда.

Претходног викенда је затресао мрежу Сандерленда у ФА купу и дан касније преминуо је легендарни певач Дејвид Боуви.

Репрезентативац Велса био је стрелац за Арсенал и у среду увече, у спектакуларном ремију 3:3 на гостовању Ливерпулу, и непуна 24 сата после тога свет је напустио британски глумац Алан Рикман.

Харизматични глумац препознатљивог гласа преминуо је у 69. години у Лондону, потврдила је његова породица, након што је изгубио битку са канцером.

Рикман је остварио запажену улогу у драми Распућин за коју је добио награду Еми, а прославио се и у филмовима о Харију Потеру у коме је тумачио професора напитака Северуса Снејпа, као и улогом шерифа од Нотингема у “Робину Худу” из 1991.

Листа "жртви" после Ремзијевих голова све је дужа и надамо се само да ће се ова невероватна црна серија што пре завршити.

Коментари / 0

Оставите коментар