ЕП - Делфини: Опрез с Французима, хвала дивној публици!

Ватерполо репрезентативац Србије Душко Пијетловић рекао је да екипа не сме да се опушта јер јој неће бити лако у наставку Европског првенства.

Остали спортови 14.01.2016 | 12:20
ЕП - Делфини: Опрез с Французима, хвала дивној публици!

Србија је у прва два кола савладала Хрватску и Малту, а у трећем ће се састати са Француском.

"Морамо добро да се спремимо као што смо то урадили за прве две утакмице. Француска је физички изузетно спремна екипа и неће бити лако играти против њих", рекао је Пијетловић на конференцији за новинаре у Београду.

Стефан Митровић је захвалио публици што је у великом броју дошла на утакмицу са Малтом, иако су сви знали да тај сусрет неће бити неизвестан. Он је, такође, позвао навијаче да у још већем броју подрже Србију против Француске.

"То нам много значи и била би штета да не искористиом ову прилику јер ко зна да ли ће моћи опет да се догоди овакав спортски спектакл у Србији", додао је Митровић.

Он има проблема са леђима, али ће без обзира на то бити у саставу.

Помоћни тренер српске селекције Урош Стевановић рекао је да све иде по зацртаном плану.

"Све иде по зацртаном плану. Француска је далеко квалитетнија екипа од Малте и очекујемо велики отпор. То је екипа која зна да игра ватерполо", рекао је Стевановић.

Према његовим речима, репрезентација Србије треба да буде концентрисана само на своју игру.

"Најбитније је да гледамо себе, да се посветимо тренингу и има времена када ћемо размишљати даље. Ићи ћемо корак по корак", казао је Стевановић.

Утакмица између Србије и Француске играће се у четвртак од 20.15 у Београдској арени.

Коментари / 0

Оставите коментар