Јунак Игокее: Опстајемо у АБА лиги!

Данило Шибалић имао је деби из снова у дресу Игокее! Са 21 поеном био је један од најзаслужнијих за побједу над Мегом Лексом (80:75) у борби за опстанак у АБА лиги.

Кошарка 14.01.2016 | 10:20
Јунак Игокее: Опстајемо у АБА лиги!

Нови кошаркаш "игоса" није крио одушевљење доласком у табор шампиона Босне и Херцеговине и пријем у екипи из Александровца.

"Заиста сам одушевљен, момци су ме сјајно прихватили и послије само неколико дана могу да кажем да сам се већ уклопио. Јесам постигао 21 кош на дебију, али то не бих могао да урадим без помоћи саиграча и у овом тренутку је најбитније да смо побиједили и направили корак ка опстанку у АБА лиги", изјавио је Шибалић за бањалучки лист "ЕуроБлиц".

Према његовим ријечима, задовољан је и атмосфером на трибинима у дворани у Лакташима током сусрета са тимом из Сремске Митровице.

"Нисам вјеровао да ће навијачи доћи у толиком броју, стварно су били сјајни и носили су нас до тријумфа против изузетно квалитетне екипе".

У наредном колу, Игокеа гостује у Никшићу против Сутјеске, једног од конкурената за опстанак у регионалном такмичењу.

"Сутјеска нам је директан ривал у борби за опстанак, па ће утакмица бити можда мало другачија од осталих иако су сви мечеви до краја за нас јако битни. С игром као против Меге и са оваквом енергијом можемо до побједе и у Никшићу. Што се тиче опстанка, мислим да је реалан. Најважније је да одлучујемо о својој судбини и увјерен сам да ћемо и сљедеће сезоне играти у АБА лиги", закључио је нови члан Игокее.

Шибалић (28, 204) који игра на позицији крила, потписао је уговор до краја сезоне, а прије Игокее наступао је за Смедерево.

Коментари / 0

Оставите коментар