Ваша фотографија је грозна, ево вам нова

Кроз филмове смо могли видјети како бјегунци и криминалци често док су у бијегу комуницирају са полицијом и тако додатно изазивају чуваре закона.

Свијет 12.01.2016 | 20:00
Ваша фотографија је грозна, ево вам нова

Многи се и у стварном животу тако "мангупишу" па на крају заврше иза решетака.

Тако је недавно један младић након што је полиција објавила његову фотографију на Фацебоок страници, лајковао исту, једна жена са листе тражених је поручила полицији преко Фацебоока како је никад неће ухватити. Наравно обоје су врло брзо након тога и ухапшени.

Ипак, случај Доналда "Цхип" Пугха вјероватно до сада није забиљежен – овог 45-годишњака полиција тражи због непојављивања на суду те због неколико случајева палежи и вандализма, због чега су на страницама локалне полицијске полиције из Охаја објавили двије његове фотографије и од људи затражили да им помогну како би га што прије пронашли. На те је фотографије налетио и сам Пугх који није био задовољан с оним што је видио те је путем Фацебоока контактирао полицију и послао им нову фотографију.

'Шаљем вам бољу фотографију, ваша је грозна', написао је полицајцима који су нову фотографију одмах објавили на овој друштвеној мрежи те су написали како су захвални господину Пугху на слању фотографије, но више би цијенили ако би се он појавио у полицијској постаји како би поразговарали о оптужбама против њега.

Извор: Аваз

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Неле

13.01.2016 12:41

А кад мурија ухвати Омера па овај пропјев'о послије два шамара...Сви они пиште кад момчине ухвате пендрекат гумењацима по леђима...Није ми жао ниједног!

ОДГОВОРИТЕ