Како је Новак освојио супругу Јелену?

О успесима и тениском мајсторству Новака Ђоковица се готово све зна. Али ускоро ћемо сазнати и како је неспретни тинејџер Ноле успео да освоји срце садашње супруге Јелене. Такође, сви Новакови фанови сазнаће како је мали Новак са својом браћом проводио Божић.

Србија 11.01.2016 | 22:40
Како је Новак освојио супругу Јелену?

Наиме, Јацоб’с Цреек објавиће у уторак другу серију кратких филмова са Новаком, у којима ћемо сазнати мало познате детаље Ђоковићевог одрастања.

Друга серија филмова у оквиру ‘Маде Бy’ кампање открива два филма, као и нову звезду која стоји раме уз раме са Новаком, његову жену Јелену Ђоковић. Кампања је снимљена у Монте Карлу, и приказује Новака онаквим, каквим га не виђамо често, кроз до сада неиспричане приче.

Фотографије са снимања показују да Ноле ужива у животу, обожава Јелену. Њих двоје су се на сету забављали, често не скривајући емоције, а пољупци су прштали на све стране.

Први филм је романтичан, под називом ‘Први састанак’ и описује прву и најупечатљивију вечеру коју су Новак и Јелена имали у Монте Карлу, причу којој се и дан данас насмеју.

Други филм, под називом ‘Традиција’ враћа гледаоце у Новаково детињство, кроз присећање о посебним тренуцима које је његова породица проводила заједно. Сваке године Новак је прижељкивао да пронађе новчић у чесници, који ће му донети срећу. Међутим, чак иако никад није успео да га пронађе, сећања на те лепе тренутке проведене са породицом су и даље присутна.

Како каже Новак, снимање нове ‘Маде Бy’ серије филмова му је омогућило да се присети оних тренутака који су заувек оставили утисак на њега.

"Мој први састанак са мојом женом, представља прекретницу у мом животу. Тренутак и оброк који ме је променио заувек. Снимање филма о нашем првом састанку је било веома забавно. Искрено сам се осетио као да поново имам осамнаест година, и да имам трему док седим прекопута најневероватније жене коју сам икада видео, жене која је сада моја супруга и мајка нашег малог сина, Стефана", рекао је Новак.

Јелени није силазио осмех с лица док је причала о филмовима.

"Ови филмови представљају нашу причу о томе како смо се упознали. Они представљају мале тренутке који су обликовали наш данашњи однос. Откривање нашег првог састанка било је емотивно, забавно и невероватно. Тај оброк је прича коју ћемо једног дана препричавати нашој деци и унуцима!”

Дерек Оливер, глобални директор маркетинга за Јацоб’с Цреек рекао је да Јацоб’с Цреек слави окупљање вољених људи уз јело и вино, и самим тим стварање незаборавних тренутака уз оброке.


НОВАКОВО ОДРАСТАЊЕ

Још прошле године Новак Ђоковић и чувени аустралијски бренд вина, Јацоб'с Цреек, лансирали су нову глобалну кампању под називом ‘Маде Бy’. Прва ,Маде Бy’ кампања вратила је гледаоце на сам почетак Новаковог одрастања, и почиње са његовим сећањима на детињство у ратом разореној Србији, наставља се са причом о посвећености његовог првог тренера - Јелене Генчић, и иде даље до великих победа и освајања гранд слемова на Аустралијан Опену и Вимблдону.

Новак је тада изјавио да је све што је доживео током живота утицало на то да постане особа каква је данас.

"Мој пут ка успеху није био нимало лак, али људи, места и страст имали су кључан утицај на мој успех", рекао је Ноле.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лоуиги

11.01.2016 23:52

Добар дан, ја сам Новак Дјоковиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зајебант

11.01.2016 23:54

Свака част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КГБЛ

11.01.2016 23:58

Миљунима разлога у апоенимо од по једног долара ;)

ОДГОВОРИТЕ