Терза: Више нико не прича о титули, већ о ЛШ!

Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић рекао је да се црвено-бели већ сада организационо спремају за квалфикације за Лигу шампиона.

Фудбал 11.01.2016 | 23:20
Терза: Више нико не прича о титули, већ о ЛШ!

Терзић је додао и да ради на појачањима како би тим што јачи дочекао други део сезоне и остао на првом месту на табели Суперлиге.

"Иако математички нисмо освојили титулу, организационо се спремамо за квалификације за Лигу шампиона. Ипак, наше фудбалере то не би требало да занима, већ да се фокусирају на своје обавезе, као што је до сада био случај", рекао је Терзић на почетку припрема.

Према његовим речима преговара се са двојицом играча из иностранства, на позицији штопера и везисте.

"Више нико не прича о титули и великој бодовној предности. Сви желе велики успех у Европи", јасан је био први оперативац Звезде.

Терзић је поновио да Вукашин Јовановић није на продају, иако је француски Бордо повећао понуду на 2,5 милиона евра и 20 одсто од наредног трансфера.

"То је моје мишљење, али консултоваћемо се сви на Управном одбору. Јовановић доноси баланс екипи и потребан нам је. Међутим, фудбалско тржиште је непревидиво, можда Вукашина једног дана продамо за пет милиона евра, а можда и не добијемо овакву понуду".

Он је поручио да ће шест милиона евра од трансфера Марка Грујића у Ливерпул бити на клупском рачуну најкасније до четвртка-петка и да са њим Црвена звезда може нормално да функционише до маја.

Коментари / 0

Оставите коментар