Михајловић: Да смо комплетни, били бисмо у врху!

Тренер Милана Синиша Михајловић рекао је да верује да реми са Ромом резултатом 1:1 показује да његов тим може да се врати у форму.

Фудбал 11.01.2016 | 18:40
Михајловић: Да смо комплетни, били бисмо у врху!

Италијански медији су претходних дана спекулисали да од резултата дуела на „Олимпику“ зависи судбина српског стручњака на клупи ’Росонера’, а он је на тој утакмици зарадио искључење због свог понашања.

’Вучица’ је у том дуелу повела већ у четвртом минуту преко Антонија Ридингера, а бод гостима донео је Јурај Кучка у 50.

„Прави мушкарци се враћају на прави пут и ми смо завршили утакмицу уздигнутих глава. На последње две утакмице смо заслужили шест бодова, а освојили смо само један, али су момци показали заједништво и да су компактна група, тако да заслужују поверење. Ако наставимо да играмо овако, све ће бити у реду. Имамо самопоуздање у себе и свој рад“, истакао је Михајловић.

Михајловић је искључен у другом полувремену те утакмице, када је шутнуо флашицу воде у техничком простору из фрустрације када су његови играчи промашили још једну изгледну прилику.

„Са комплетним тимом можемо да се боримо за прве три позиције, али до сада нисмо били комплетни, имали смо среће у креирању шанси, али нам се то није вратило. Када видим шта је мој тим у стању да уради на терену, оптимиста сам јер је онда доћи у још боље прилике. Идемо утакмицу по утакмицу, имамо још времена да се опоравимо“, нагласио је Михајловић.

Коментари / 0

Оставите коментар