Ојадили РиТЕ Гацко, па подијелили вилу

Постоје докази да је предсједник Републике Српске Милорад Додик луксузну вилу на Дедињу купио од актуелног директора Електропривреде Србије Александра Обрадовића, једног од кључних актера једне од највећих афера у Српској, објавила је ТВ 1.

Република Српска 10.01.2016 | 19:37
Ојадили РиТЕ Гацко, па подијелили вилу

Луксузна вила на Дедињу, према грунтовном листу, налази се у београдској општини Савски Венац, а претходни власник је актуелни директор Електропривреде Србије Александар Обрадовић.

Обрадовић је бивши директор представништва ЧЕЗ-а у Србији, те Нових електрана Републике Српске-НЕРС, фирме коју су заједно основали ЧЕЗ и Еелектропривреда Српске. НЕРС је требало да отвори нову електрану, обнови постојећу и отвори нови рударски коп у Гацку.

Пројекат је пропао, али не и везе Додика и Обрадовића. Додик 2007. године постаје власник половине виле коју је ЧЕЗ купио управо на име Обрадовића. Према подацима из земљишних књига, ради се о стану површине 340 квадрата, с гаражом од 45 квадратних метара. Обрадовићу је остао стан од 460 квадрата и гаража.

Додик је куповину обавио у мају 2007. за 750 хиљада евра, и то у готовини, а годину дана касније куповину је покушао покрити кредитом од “Павловић банке”.

Истовремено, Душко Томић, адвокат власника “Павловић банке”, каже да је имао увид у сву документацију о купопродаји виле, а трансакција се дешавала за вријеме мандата предсједника Србије Бориса Тадића.

“О томе треба да се позабави и Тужилаштво за организовани криминал Србије, нека они ријеше питање како једна изузетно скупа атрактивна локација отишла за 750 хиљада, ако је процјена људи који се разумију у то да тај локалитет вриједи 2-3 милиона евра”, каже Томић.

Томић тврди да посједује доказ да је Додик уговор о кредиту за куповину виле на Дедињу овјерио печатом Владом Републике Српске. Након што је Додик Томићеве тврдње назвао мешетарењем, Томић је изјавио да посједује копију уговора, те да тај документ има и сам Додик, али и Тужилаштво БиХ које води истрагу.

“Немам никакве дилеме да је његова изјава везана за то да он не зна и да су то мешетарења моја везана за ту вилу нетачна и да сам спреман, уколико се докаже да је он у праву, да се испишем из Адвокатске коморе ради етике, а он би морао поред кривичне одговорности да поднесе оставку и да оде на сметлиште историје”, каже Томић.

Томић каже да је спреман да објави копију уговора о Додиковом кредиту за куповину виле на Дедињу, али прије тога очекује да се о томе изјасни Тужилаштво БиХ.

ТВ1/БН

Коментари / 85

Оставите коментар
Name

Ин

10.01.2016 11:51

Молим вас,немојте нам више ишта објављивати јер ово више нема смисла док неко не одговара за све то. Пуштајте нам приче о супер животу, бајке, скаске и легенде, да имамо осјецај да је све океј. Нема смисла висе писати о свима овима а нико никада није сјео на оптузеницку и истразну клупу. Пуштајте нам рецепте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле мацола

10.01.2016 15:56

Само кради мицко а засто не кад је народ ко стока без ума !!

Name

гацко

10.01.2016 16:36

Слазем се са вама у потпуности. Све се ово знало и те 2007. само су сви и тада цутали. Куце које никосе у насељу Врта у исто вријеме када и Додикова вила,нико и њих не помиње. Није Додик све ово могао радоти без Гатацких домацих издајника. Исте које и сада цува на РиТЕ. И сада Гацани знају за новије пљацке на истој. Актери су исти,или се круг мало просирио,али цуте!!! Ако,имацемо се када и кајати,али це црна земља опет бити теска за обрадити.

Name

професор

10.01.2016 16:40

Народ који изабере корумпиране,преваранте,лопове и издајнике НИЈЕ ЖРТВА ВЕЋ САУЧЕСНИК!!! -Георге Орwелл

Name

Баук

10.01.2016 17:13

Ста би с аферама кило злата, Павловић Банка, Комерцијална, ово оно, докле мислите да ће народ ово гутати. Кад це неко у затвор или су ово само спиновања. Срамота на овај начин ће опет Додик побиједити. Какво сад Гацко зна се да смо добили арбитражу с Чесима.

Name

Клиса

10.01.2016 17:51

Извините а кад ће референдум-и?

Name

маста

10.01.2016 19:39

Људска маста, мозе сваста. Писати, оптузивати, лагати, само зато сто ми неко није о вољи.

Name

Возац аутобуса

10.01.2016 20:05

А ви Гацани ко фол постени. Никакво цудо сто је Додик хапио стан од Гацка. Кад обицни ВК радници и возаци у терми са купљеним диплома могу имати станове у Новом Саду . Јесу плате у терми велике али нису толике да се дијеци купују станови по НС а они сефови купују и у Београду . Неки имају и апартмане по приморију. јел то од плате ???????

Name

френки

10.01.2016 20:47

Ма де болан битно је да се слави којекакве афере сад су невазне....е моје овце никад памети доци. Бивси њемацки предсједник цхристиан wулфф поднио оставку кад се у медијима поцело прицати да је примио мито у облику путовања. Никад за никад неце балкански медвједи стици културу њемацког народа.

Name

п

11.01.2016 12:07

ЗАНИМЉИВО: Бакир“ је најфреквентнија именица у јавном простору Републике Српске, чешће изговорена и од именице „спекулација“.Изговарају је највиши носиоци власти Републике Српске с циљем да индукују страх у грађане. Оно што им је у дјетињству била Баба Рога или зла вјештица која је појела Ивицу и Марицу, то им је данас Бакир.

Name

макибл

10.01.2016 12:03

Нека нам је лака земља, ако ови наставе да нас јасу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕСТО МИСЛИМ

10.01.2016 13:02

То знаци да је могуци сценарио следеци: ЦЕЗ преко свог директора Обрадовица (који у том послу само "позајмљује" име) купује вилу за Додика (ако је тако, радило би се о миту), да би им били уцињени уступци у вези са изградњом новог блока ТЕ Гацко. Ту би требало провјерити под којим условима је Влада РС дала концесију Цесима, и како је направљена заједницка фирма ЕП РС и ЦЕЗ-а. Вјероватно далеко испод трзисних услова, мада је то теско доказати. Посао је пропао, вјероватно, сто неко није испостовао договор до краја. Вјероватно су Цеси дрзали пола виле (под Обрадовицевим именом) као кауцију и гаранцију да је Влада РС (Додик) испунити своје услове. Посто Додик није испунио услове (вријеме це показати које) посао је пропао, а пропао и превод друге половине виле на Додика. Цеси не смију да се зале, и питање је да ли це све ово потврдити, јер су и сами уцини кривицно дјело давања мита, тако да сад имамо ситуацију ЦЕЗ-Додик "појела маца". Раније се говорило о томе да је вила купљена од Комерцијалне банке. Треба видјети ста је ту уствари тацно. Кад се, и ако се, покрене кривицни поступак, требаце укљуцити и надлезне дрзавне органе Србије и Републике Цеске. Ако је (а јесте) вила плацена у готовини, треба провјерити да ли се ту радило о стварном, или фиктивном плацању. Могуце је да се ту ради о фиктивном плацању (у купопродајном уговору измедју купца и продавца се само констатује да се купопродајна цијена исплацена) тако да је пренос 750.000 ЕУР изврсен са Додиковог рацуна у Павловиц банци на Додиков рацун у Комерцијалној банци Београд (остаје отворено питање поријекла тих пара). Тај трансфер је (мозда) урадјен да се само покрије (маскира) могуце давање мита (виле) Додику, у слуцају да се једног дана "Власи досјете". Управо оно сто се догадја сада. Ако су средства (750.000) уплацена директно на нецији рацун у Ком банци, треба видјети коме, и по ком основу. Вила је оцигледно купљена знатно испод трзисне цијене и треба видјети ко је био њен стварни власник (ЦЕЗ, Обрадовиц или Ком банка), и засто је продата испод трзисне цијене. Какве везе има сто је Тадиц у то вријеме био Предсједник Србије. Трајаце ова ТВ новела. ОЦИГЛЕДНО.

Name

Милко

10.01.2016 13:05

Таслаци Бајо само таслаци....

Name

блбл

10.01.2016 14:09

Какви би ми патриоти били кад не моземо овакву ситницу толерисати насе драгом преседнику? Зна ом добро да са нама мозе како хоце.Довољно је да се појави двије минуте на РТРС и казе како народ воли РС и да народ неце дозволити да продју лазни напади на њега од опозиције,региона,Европе, целог света.

Name

Ситница

10.01.2016 14:16

Бају прозивате за "тричавих" 750 хиљада еурића а министар финансија из МГ пре неколико дана славио у одабраном друштву првих 50 милиона али није открио да ли КМ-ова или еурића...

Name

Ми сами

10.01.2016 15:13

Хапси то одмах.Да су сто пут наси.

Name

Боле

10.01.2016 15:23

Мицко бери све до задње маркице када висе не буде онда у мајку Русију.

Name

туга

10.01.2016 12:04

Док се ми бавимо непстојећим нападима на РС, те њеном угроженошћу, изабрана власт је једини нападач и онај ко је угрожава. Кад се народ пробуди биће као из народне: КАСНО МАРКО НА КОСОВО ДОЂЕ". 24 године су прошле од несретног рата, а ми све горе живимо и то је то. Гдје ће нам дјеца живјети, вријеме ће показати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мајдан

10.01.2016 12:22

Републику Српску ће укинути криминалци који се у њу највише заклињу.

Name

Бастион

10.01.2016 12:32

Наградна питања за све: 1. Кога су тенкови СФОР-а довели на власт да унистава оно сто је српски народ правио и градио крвљу? 2. Ко је избацивао дјецу палог борца из налог стана у Требињу? 3. Ко је сацекао највецег издајника српског народа Биљану Плавсиц ? 4. Кога је та иста Биљана политицки формирала? 5. Ста је све та иста Биљана признала у Хагу и за ста се све кајала? 6. Ко је реклао да Хаски оптузеници морају ици у Хаг? 7. Ко је признао у емисији пре пар год ,наводни геноцид у Сребреници? 8. Ко је био политицки савезник и носилац кампање Борису Тадицу којо је коалициони партнер сада Цеди Јовановицу? 9. Цији су посланици изгласали суд БиХ? 10. Ко није има дан уцесца у рату а после рата сваки дан прица као да је неки херој? 11. Где су паре из управе за индиректно опорезивање и ко је куповао гласове тим парама у Зворнику и осталим градовима РС! 12. Ко је морао купити 2 папка да би продузио мандат? 13. Ко је са Радонцицем русио српске кадрове у БиХ пре три год кад се потегло питање криминала у РС? 14 . Ко користи функцију председника свих градјана да би претио новинарима цитирам ,, имам јос 2 године је...у ти матер,,? 15. Ко користи сваку прилику да се услихта Томи и Вуцицу а до јуце их је називао политицким побацајем?

Name

Абц

10.01.2016 13:43

Додао би само,ко је Републику Српску Додик својевремено називао република сумска,а јуце се прави да је воли.

Name

Мицко

11.01.2016 10:09

Не знам засто то тврдите кад председник љепо казе: У Српској се најбоље живи. Човјек не лазе ни труна, он нигдје не би могао ни да живи боље него овде. Високо човјек гледа, не види контејнере, осиромасен Црвени крст, празне јавне кухиње, гладан и незапослен народ. Што рече краљ Иби, не ваља народ, мјењај народ.

Name

Хвала онима који пишу ћирилицом

11.01.2016 12:21

Бастион-заборавио си питање питање у вези са статусом Брчког.

Name

е сад

10.01.2016 12:04

Сљеди слуцај Новковиц-Додик-Хипо Банка и рацун Игора Додика у Хипо Банци од 10.800.000.00 КМ као и признање Додика пред Основним Судом Бањалука у тузби против Дроњка да су наводи тацни јер је Додик повукао тузбу за клевету против Дроњка у том дијелу и самим тим признао да син Игор посједује рацун са поменутим износом..Милорад Додик је цувар криминала Хипо Банке ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доказано

10.01.2016 17:56

Он неће стати док га се не заустави.

Name

Преговори

10.01.2016 18:35

Није крај приче. Разговарају да Електропривреда РС препусти дио Електропривреди Србије, а да Телеком Српске буде враћен у власништво РС. Тиме Миле добија прилику да усели Телеком у зграду Гранд траде.

Name

Сумња

10.01.2016 12:06

Не нису они то урадили то се само урадило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рудар

10.01.2016 12:26

једино вјерујем у адвоката Томића, ваљда нешто учини да одговорне приведе правди.

Name

цу овога

11.01.2016 07:12

Једино вјерујем адвокату. Теби треба старатеља додијелити, друскане.

Name

9 јануар

10.01.2016 12:09

Сретан вам Дан републике да се не заборави...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1992

10.01.2016 12:10

Само напред Баја купи још коју Вилу док си још на мандату,а нека народ гладује образ ти ко дјон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пикси

10.01.2016 20:09

Разболим се кад видим какви нас ликви "раде"...овај зализанко Александар да нас пљачка...ех, фрајеру, да се поносамо у једној ферки на ливади по мушки, а?

Name

постен

10.01.2016 12:10

Доста висе писања а ниста се не подузима...Помиримо се цињеницом да смо немоцни бар да народ никако не излази на изборе..СЗП је пуно помогао Додику да се врати и ојаца своју позицију...Назалост али је тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

др

10.01.2016 12:11

Ма нико му ниста не мозе тај је гори од ЈОСИПОА БРОЗА по питању имовине лопов је Миле ал сто ми каземо свјетски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Укио група

10.01.2016 12:31

Дивим се председнику на брзини , да стигне тамо и овамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни милојко

10.01.2016 12:36

Све је ово Алија Изетбеговиц крив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билеца

10.01.2016 12:58

Алија изетбеговиц хоце да растури српску..јој хаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

јад и бес

10.01.2016 13:02

Ништа необично. РиТе Гацко је платило посао ревитализације рударске опреме преко 40 милиона КМ, а боље упућени кажу да вриједи посао мање од 20 милиона КМ. У Гацку се прича да је то враћан неки дуг према Борису Тадићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Случајно или не

10.01.2016 14:08

Калдера добијала посао ремонта багера...а никад то нису радили...случајно или не?

Name

Баук

10.01.2016 17:04

А знате ли мамлази гатачки, са школом из Широког, колико су произвели ти ревитализовани системи у претходном периоду?

Name

Спартан

10.01.2016 13:09

Није тачно !!! Издајници,не нападајте нам Предсједника Додика !!! Он је прави Србин и са Вучићем брани Републику Српску ! Живјео нам наш предсједник Милорад Додик!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаги БЛ

10.01.2016 19:43

Иди лијеци се!

Name

френки

10.01.2016 20:59

Ти си онај типицни кркан ниси ниста даље видио од суме њиве и навеце дневник...

Name

блука

10.01.2016 23:17

Јос један којем се осладио "Ронхил"

Name

Лопи

10.01.2016 13:12

Власт имамо способну да себе и фамију,слуге обогати, и успјевају натјерати гладни народ да србује,ово свијет није видио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нема везе

10.01.2016 13:14

Нека је све проневјерио и покрао, он је опет највећи вођа Срба. Па ви би да нам се предсједник вози на бициклу и да је подстанар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е јадо

10.01.2016 13:50

Твоје питање садрзи одговор на многа питања! Јадни ми са нама!

Name

Ре

10.01.2016 14:00

Уругвајски предсједник се вози на бициклу и у старој фолцики.

Name

зумба

10.01.2016 13:14

Иде Миле странама,китио се парама, паре су му цвијеце,али МУП му ниста неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овај Обрадовиц

10.01.2016 13:18

овај Обрадовиц има 5 куцних помоцница у овој вили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

10.01.2016 13:22

А сад знаци рите Гацко, ниста Павловиц Банка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поскок

10.01.2016 13:28

Прође дан РС сад ћете гладовати најмање 10 мјесеци, 50% РС-а. Сије вам причу о патриотизму, а човјек Вас опљачкао. Живите на кредит а Ваш патриота је Српсу уништио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицооо

10.01.2016 16:18

Само тако Мицооо твоји папци уз тебе су , ста нам могу ха ха ха.

Name

Јебес политицаре

10.01.2016 13:38

А сто нас Миле брани и насу РС.Вама је то сведно..Мало и он мора мацнут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сердар карамарко

10.01.2016 13:45

СЕБИ Ја ДО ТОКИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

10.01.2016 14:06

Хаха мајсторе добра ти ова.

Name

Папагај

10.01.2016 14:00

Кад већ све то знате питам се зашто доказе не проследите тужилаштву и СИПА-и? Мектић онда не зна да обавља посао! Понављате се као папагај...ево већ двије године...тресе се гора, а ни миш се још није родио . СзП разочарао скроз, мој глас вам је врло упитан...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели...

10.01.2016 17:17

Па полако све це ово ускоро бити и званицно када уследи оптузница.Не иде то тако лако.Само немојте тада реци да је то удар на инстутуцију предсједника јер ако је ико на њу ударио то је Додик! СРОЗАО ЈЕ ДО ДНА!

Name

ре

10.01.2016 17:54

За све постоји процедура. Само један пропуст у процедури, био крив или не, оде све до ђавола.

Name

Мики

10.01.2016 14:11

Додик је доказани криминалац.Шта чека СзП и СИПА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики маус

10.01.2016 16:20

Хајд' што рече шта чека СИПА, али оно за СзП ти је толико глупо...

Name

борац РС

10.01.2016 14:13

НИСТА ТО НИЈЕ СТА ЦЕ НАРОД ЈОС САЗНАТИ О ЛОПОВУ ДОДИКУ. ИЗВУЦИ СЕ НЕЦЕ ОД ПРАВДЕ. МОЗЕ ЛУКАЦ ЗАПОСЛИТИ ЈОС 5000 ПОЛИЦАЈАЦА АЛИ ГА СПАСИТИ НЕ МОГУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мостар

10.01.2016 14:18

Шта се буните сада? Јуче сте га ковали у звијезде! Дабогда се отцијепили и Додикова династија вам владала довијека кад сте тако глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Абц

10.01.2016 22:01

Ти цитас Српске вијести хехехе,не брини се ти и вама це исто доци само нема му.а нико да то покрене код вас.

Name

херцеговац

10.01.2016 14:38

Кренуло је од Гацка,следеће је Требиње! РиТЕ Гацко,ХЕТ то су највећи извори криминала и прања пара у РС.Шта ће сад народни посланици из Херцеговине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРЕБИЊКА

10.01.2016 16:29

ДА ,ЈЕ ХЕРЦЕГОВИНА БИЛА САМОСТАЛНА РЕПУБЛИКА,ИМАКЛА БИ МЕД И МЛИЈЕКО.НАРОД БИ БИО ЗАДОВОЉАН .САДА СМО ДНО ДНА СА ЊИМА . ТРЕБА СЕ НАЈВИСЕ ЦУВАТИ ДОМАЦЕГ ЗЛА .

Name

Ресурси

10.01.2016 17:22

Управо тако! Колике ресурсе има Херцеговина а тако је сиромашна. Докле ће новац који се овдје производи ићи у БЛ?

Name

хуман

10.01.2016 14:39

Ја цу и даље гласати за Додика, јер не знам ста радим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxл

10.01.2016 21:42

То царе. Бице траве

Name

Стрпајте

10.01.2016 15:07

Криминалца иза дебелих ресетака. На неодредјено вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

10.01.2016 15:17

Засто тузиластво не налози СИПИ да га ухапси? Зато сто то Бакир изетбеговиц и Драган Цовиц средјују. Засто? Зато сто су послије Додика они на реду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све је рекао Николај Велимировиц

10.01.2016 15:27

хттп://уименарода.рс/други-пиу/из-других-извора/73-не-кради-др

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКОЛ

10.01.2016 15:51

НЕРАЗУМЕМ ВИСЕ НИ ТУЗИОЦЕ НИ ИСТРАЗИТЕЉЕ ЈЕЛ ИМА ДОКАЗА ИЛИ НЕ ЈЕЛ ПОЦИЊЕНО КРИВИЦНО ДЈЕЛО ИЛИ НЕ , ИЛИ ХАПСИТЕ ИЛИ СУТИТЕ БРАТЕ ВИСЕ, ГОДИНА ДАНА СЕ ВЕЦ ОБЈАВЉУЈУ ПОДАЦИ О НАВОДНОМ КРУПНОМ КРИМИНАЛУ....ПА ИЗ НОВИНА И СА ВАЗЕГ САЈТА ТУЗИОЦИ СУ МОГЛИ ДОЦИ ДО САЗАЊА АКО ХОЦЕ СТА РАДИТИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕН ДОБОЈ

10.01.2016 16:48

Милорад Додик је криминалац, болестан и опасан човјек и све ово неће изаћи на добро по РС. Мене не брине он и његово стање,колико ме брине стање свијести српског народа.Волио бих да знам који је то ментални склоп једног родитеља и породице погинулог борца,једног ратног војног инвалида,једног демобилисаног борца,пензионера,појединих људи из СПЦ,појединих људи за које сам мислио да су часни и поштени српски патриоти па гласају и подржавају Додика а знајући за сва његова недјела од 92. до данас.Да ли је у питању незнање,неинформисаност,поданички менталитет,страх,лични интерес,ово заслужује једно озбиљно истраживање одговарајућих стручњака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озрене

10.01.2016 18:03

Хајде ти до доктора да ти промени терапију...

Name

Дивља јабука

10.01.2016 19:10

Озрен Доној, овај клипан сто ти савјетује да узмес лијек је управо доказ да си у праву. Наопако насадјене будалетине и јесу највеца опасност, како код да се неки простор ваби. Све зиво увозе једино будалетина има за извоза.

Name

Последњи кинески цар

11.01.2016 06:18

Ратовао сам на Озрену. Тада сам видио да су озренци цасни и постени људи сто и ти друзе само потврдјујес. Поздрав теби и свим озренцима.

Name

нн

10.01.2016 18:22

Ово је изгледа "Иде Миле Лајковачком пругом".....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даље

11.01.2016 08:15

Ко му је друг?

Name

фос

10.01.2016 19:51

Незнам има ли ијдна афера у српској републици да се неспомиње пресједник, или неко близак њему....САМО НЕЗНАМ ИЛИ ЈЕ ЦОВЈЕК СТВАРНО МОЦАН И НЕМОЗЕТЕ МУ НИСТА ИЛИ ОД ТИХ АФЕРА НЕМА НИСТА ДЈЕЛУЈЕ МИ ДА СУ ИЗМИСЉЕНЕ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бг

10.01.2016 20:51

Немојте људи писати глупости. Стан је плаћен реално , колико су га и други платили на тој локацији. Продавац је Комерцијална банка која их је јавно нудила преко медија. Какве глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Требињкс

10.01.2016 21:20

Сто да Херцеговина буде самостална ја би да Границарево буде самостално и било би најбогатије село на свијету,колики би доходак по глави имало.Паметна моја Требињко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кум

10.01.2016 21:54

Цитајуци ово стварно мора цовјек да се пита које нормалан? Ово висе нема смисла нити има ико карактера. Гје је насе јадно правосудје кад поред таквих оптузби сви цуте Да вас је срамота и засто примате плату? Како се ту нико не одсјеца надлезним! То све треба распустити или доказати несто друго. Како нико неце да изадје и казе да је то тако па нек народ одлуци или се сви бојите Додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОВЦА

11.01.2016 21:54

СВЕ СИ У ПРАВУ КУМЕ. ОВДЈЕ ЈЕ ОДАВНО ЗРЕЛО ЗА КУКУ И МОТИКУ,

Name

Молба

12.01.2016 22:29

Господине Мектић, молим Вас хапсите.

ОДГОВОРИТЕ