Роџер: Новаку самопоуздање може брзо да падне!

Роџер Федерер каже у интервјуу за Радио СРФ да ће и владавини Новака Ђоковића једном доћи крај.

Тенис 09.01.2016 | 15:40
Роџер: Новаку самопоуздање може брзо да падне!

“Против њега мораш и ментално и физички да будеш на изузетно високом нивоу и да се надаш да ће му самопоуздање мало пасти. То може брзо да се догоди, сви ми играчи то знамо, а зна и он. Зато ми који смо иза њега (по рангу) морамо да будемо спремни. Тај тренутак ће доћи. У једном моменту тако велика доминација мора да се оконча“, рекао је Федерер.

Роџер каже да му је забавно да игра агресивно и додаје:

“Мислим да се и навијачима допада тај начин игре, ризикујем и не радим увек исто са основне линије као што се може видети код других играча“.

Роџер и Новак играли су 44 пута, скор је 22-22, а прошле сезоне Новак је добио пет од осам мечева, укључујући оне најважније, у два финала Грен слем турнира и на три Мастерса, док је Швајцарац славио на једном Мастерсу (Синсинати), на заврншном Мастерсу у групној фази и у Дубаију.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

09.01.2016 14:53

Овај Федерер или јос боље Педерер једноставно није добар цовјек. Играц да,свака му цаст на каријери,али као цовјек је нула. Признај соме савски да је Новак и младји и бољи и да је теби вријеме за пензију. Овако покусава као Новака провоцирати и избацити га из ритма а у ствари само себе нервира и губи на свом рејтингу. И највисе га боли сто је свјестан да це га Новак за пар година стици и престици у свим категоријама тениске игре. И зена Мирка му је иста. Злобница. Небо и земља у односу на Јелену. Јбм.ти трули запад и њихове норме понасања. Балкан је закон!

ОДГОВОРИТЕ