Доха: Бернардеш поново суди Надалу!

Први пут после више од шест месеци Карлош Бернардеш суди сингл меч Рафаела Надала.

Тенис 07.01.2016 | 17:00
Доха: Бернардеш поново суди Надалу!

Бернардеш је главни судија на мечу између Надала и Андреја Кузњецова, дан пошто је Шпанцу делио правду и у дублу.

Ово ће бити први турнир још од сезоне шљаке прошле године када је Рафа затражио изузеће бразилског судије.

„Да, тражио сам од АТП да Бернардес више не суди на мојим мечевима. Немам ништа против њега као особе, не мислим да не ради добро свој посао, али је за наш однос боље да направимо паузу и неко време се не виђамо на терену“, рекао је тада ’Бик са Маљорке’ и додао:

„У Рио де Жанеиру ме једноставно није поштовао. Четири пута ми је досудио да сам прекорачио време, а у једном тренутку сам схватио да сам погрешно обукао шортс. Питао сам га да ли могу да добијем 20 секунди да обучем шортс како треба, рекао ми је да могу и онда ме је упозорио због времена. Мислим да то не показује поштовање и због тога сам од АТП тражио да га не делегира за моје мечеве неко време. Не кажем да ми више никада неће судити, већ нам је потребна пауза у овом тренутку. Свиђа ми се као особа, немојте погрешно да ме схватите, већ је за сада боље овако“.

Надал и Кузњецов играју четвртфинални меч на у Дохи, а победник ће се састати са Иљом Марченко који игра турнир каријере и који је у свом трећем мечу савладао Жеремија Шардија.

Међу четвртфиналистима је и Србин Новак Ђоковић који ће на терен после овог меча, а противник му је Леонардо Мајер из Аргентине.

Коментари / 0

Оставите коментар