Још два филма, па пензија

Амерички редитељ Квентин Тарантино поново је најавио да ће се пензионисати након што сними још два филма - један гангстерски, а други страве.

Забава 06.01.2016 | 07:31
Још два филма, па пензија

Контроверзни редитељ је досад неколико пута поновио да ће престати да режира након десетог филма. Његов вестерн "Подлих осам", који ће за који дан почети да се приказује у биоскопима, његов је осми филм.

- Обично су ми потребне три године да бих направио филм, значи да ћу овим послом да се бавим још око 10 година -изјавио је Тарантино за Тајм Аут.

- Не желим да се овим вечно бавим. Треба да постоји крај -навео је он.

Упитан за садржај преостала два остварења, редитељ, који се прославио филмовима "Улични пси" и "Петпарачке приче", рекао је да више не жели да прави филмове специфичног жанра.

- Не постоји жанр који би ме привукао на онај горљив начин на који сам снимио ратни филм (Проклетници) или филм о борилачким вештинама (Убити Била) -казао је Тарантино.

- Мислим да би једини преостали жанр могао да буде филм о гангстерима из 1930-их, попут приче о Џону Дилинџеру. Такодје бих волео да снимим нешто савремено, где би постојао лик који улази у кола и пали радио како бих имао кул вожњу за монтажу. А када бих имао сво време овог света, волео бих да снимим истински страшан хорор филм, попут 'Истеривача дјавола' -закључио је 52-годишњи редитељ.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар