Пелегрини критиковао Реал послије отпуштања Бенитеза!

Тренер фудбалера Манчестер ситија Мануел Пелегрини критиковао је Реал Мадрид због навике да мења тренере, после отпуштања Рафаела Бенитеза.

Фудбал 10.01.2016 | 13:20
Пелегрини критиковао Реал послије отпуштања Бенитеза!

Управа Реала је, после само седам месеци, отпустила Бенитеза због лоших резултата и на његово место поставила је бившег француског репрезентативца Зинедина Зидана, који је до сада предводио други тим Реал Мадрида.

Пелегрини је у сезони 2009-2010 био тренер Реала, али је отпуштен и на његово место доведен је Жозе Морињо.

"Барем сам завршио годину у Реалу. Од почетка сам знао да нећу остати и другу годину. Било је важних разлика са председником, али то није чудно када видите шта се дешавало у Реал Мадриду у последњих пет или шест година", рекао је Пелегрини, пренели су британски медији.

"Жао ми је Рафе Бенитеса пошто мислим да је он тренер који заслужује поштовање, али то није страно у Реал Мадриду", додао је 62-годишњи тренер.

Британски медији су претходних недеља спекулисали да ће Пелегрини отићи из Манчестер ситија. Те спекулације су појачане, после изјаве тренера Бајерна из Минхена Пепа Гвардиоле да није продужио уговор са немачким клубом пошто би желео да ради у Премијер лиги следеће сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар