Гвардиола: Сљедећа станица - Енглеска!

Тренер Бајерна потврдио је спекулације да ће наредне сезоне радити у Премијер лиги, али име клуба је и даље непознаница.

Фудбал 06.01.2016 | 13:20
Гвардиола: Сљедећа станица - Енглеска!

Пеп Гвардиола (44) крајем децембра је саопштио да неће продужити уговор са Бајерном, а сада је признао да ће после Шпаније и Немачке наставити каријеру на Острву.

"Желим да радим у Енглеској и да искусим живот у новом граду. Имам прилику да то урадим. Добио сам неколико понуда, али још нисам ништа потписао. Мислим да сам у правом животном добу за такав посао и да ће се та одлука показати исправном за мене", изјавио је Гвардиола.

Иако је председник Бајерна Карлхајнц Румениге раније наговестио да Гвардиола зна име клуба у који ће прећи на крају сезоне, Каталонац је то демантовао.

Његовим најреалнијим опцијама сматрају се Манчестер сити, где Мануел Пелегрини има уговор до лета 2017, односно Челси, на чијој клупи је однедавно Гус Хидинк, као вршилац дужности.

Луј ван Гал је последњих дана колико-толико стабилизовао своју позицију у Манчестер јунајтеду (такође има уговор до 2017), а "фаворит из сенке" је Арсенал, где је логично поставити питање колико још мотива за свакодневни рад са екипом има Арсен Венгер, који је на клупу "тобџија" сео пре непуних 20 година?

Коментари / 0

Оставите коментар