Зукановић иде код Лулића у Лацио?!

Дефанзивац Сампдорије Ервин Зукановић могао би се ове зиме преселити у Рим и придружити колеги из репрезентације Босне и Херцеговине Сенаду Лулићу у екипи Лација.

Фудбал 09.01.2016 | 12:40
Зукановић иде код Лулића у Лацио?!

Италијански медији пишу да су небеско-плави бацили око на Зукановића, који ове сезоне пружа одличне партије у дресу ђеновског клуба.

Ипак, с обзиром да је "змај" недавно из Кјева стигао у Ђеновљане, тешко је вјеровати да ће га Сампа пустити јер је ове сезоне на 12 одиграних мечева, иако игра у одбрани, био стријелац три поготка.

Његов голгетерски салдо би вјероватно био и већи да није паузирао због повреде, али и непотребног црвеног картона и казне од три меча неиграња због вријеђања судије Доменика Селија на куп утакмици са Миланом.

Зукановића веже уговор до 30. јуна 2019. године, а тржишна вриједност процјењује му се на 3.5 милиона евра.

Било би интересантно видјети Зукановића у дресу "лацијала" посебно у градском дербију Рима, јер би у том случају "змајеви" били равномјерно распоређени пошто Един Џеко и Миралем Пјанић бране боје Роме.

У каријери је још наступао за белгијски Кортрајк и Гент, а у дресу "змајева" уписао је 12 наступа.

Ипак.......

Менаџер репрезентативца Босне и Херцеговине Силвио Мартина одбацио је спеклулације о одласку Зукановића у Рим.
"Не знам ништа о томе и одлучио сам неко вријеме да не одговарам на таква питања. У сваком прелазном року се то догађа, неко ме ујутро пробуди и тражи коментар, а ја не желим дати коментар о теми која не постоји. То су све глупости", рекао је Мартина и додао: "Тренутно нисам добио ништа везано за трансфер Зукановића".

Коментари / 0

Оставите коментар