Након ведрих дана, Сарајево опет у магли

Сарајлије су у протеклој седмици уживале у данима са сунчаним и сњежним раздобљима након што се повукла децембарска магла.

Босна и Херцеговина 05.01.2016 | 09:10
Након ведрих дана, Сарајево опет у магли

Ипак, данас у јутарњим сатима Сарајево је изнова утонуло у маглу, а видљивост је смањена.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, на бројним локацијама у Сарајеву тренутно је повишен и ниво штетних честица у ваздуху.

Из Федералног хидрометеоролошког завода такође наводе да ће данас у Босни и Херцеговини бити претежно облачно с маглом по котлинама. Послије подне се очекују слабије падавине са југа које ће крајем дана и у ноћи на сриједу захватити већи дио земље.

У БиХ ће падати сусњежица и снијег, а на југу киша. Вјетар слаб источног и југоисточног смјера. Највиша дневна температура ваздуха углавном између –3 и 3 степена целзија, на југу земље од 6 до 10 степени.

У Сарајеву ће током дана бити претежно облачно с маглом. У ноћи на сриједу може падати слаб снијег или сусњежица. Највиша дневна температура ваздуха око 2 степена.

(Клиx.ба)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ја

05.01.2016 08:17

Ста се буните висе... Тако вам је сваке године! До сада сте требали да се навикнете... :-) ПС. Идите у планине, јер тамо нема магле...

ОДГОВОРИТЕ