Вујошевић: Недостаје ми Партизан, а ја њему још више!

Душко Вујошевић рекао је у интервјуу за Спутњик да му недостаје Партизан, али и да он недостаје Партизану.

Кошарка 05.01.2016 | 21:40
Вујошевић: Недостаје ми Партизан, а ја њему још више!

Вујошевић је у септембру напустио Хумску 1 и од тада је ван кошарке, али се често појављује у медијима, с обзиром на ситуацију у редовима црно-белих.

"Ја сам отеран из Партизана, али без обзира на све, Партизан ми фали, а изгледа да још више фалим ја њему. Они који су ме отерали нису из мог срца елиминисали љубав према Партизану. Ја сам човек који је остао везан за клуб", рекао је Вујошевић.

У међувремену је одмарао у Црној Гори, али био и гост Удружења тренера Италије током финала квалификационог турнира јуниорске Евролиге.

"Фали ми кошарка, добар део мог живота је испуњен кошарком. Човек ради да би живео, не живи да би радио, али је то код мене било мало помешано. Радио сам да бих се осећао корисним, са страшћу стваралаштва. С друге стране, била ми је потребна пауза у смислу интензитета рада, нисам био ни свестан тога", додао је трофејни стручњак.

Вујошевић није велики оптимиста када је у питању будућност не само Партизана, него и Србије.

"Ми смо у тунелу. Неки пут се чини да има светла на крају тунела, међутим, то је светло локомотиве која нам иде у сусрет", закључио је Вујошевић.

Коментари / 0

Оставите коментар