Ђоковић изненађен Љубичићевом одлуком!

Светски "број један" сматра да је Роџер Федерер ангажовао Хрвата за тренера зато што добро познаје све његове ривале.

Тенис 05.01.2016 | 09:40
Ђоковић изненађен Љубичићевом одлуком!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић каже да је изненађен одлуком свог пријатеља Ивана Љубичића да ове сезоне сарађује с једним од његових највећих ривала, Роџером Федерером.

"Искрено, да", одговорио је Ђоковић на питање да ли му је необично што ће некадашњи хрватски тенисер сарађивати с Федерером.

"Али знате, ми смо професионалци", додао је.

"Он (Љубичић) познаје моју игру и игру свих Федерерових противника. Мислим да га је због тога Федерер и ангажовао", оценио је српски тенисер уочи почетка турнира у Дохи, првог такмичења у сезони.

Љубичић је у претходне две сезоне сарађивао са најбољим канадским тенисером Милошом Раонићем који је 1. децембра на свом сајту објавио да прекида сарадњу са Љубичићем захваливши му за "огромну количину подршке, знања и разумевања".

Та вест је многе изненадила, с обзиром на то да је под Љубичићевим вођством Раонић стигао до четвртог места АТП листе, али и до полуфинала прошлогодишњег Вимблдона, где је изгубио од Љубичићевог новог "послодавца" Федерера.

Бивши хрватски тенисер није почетком децембра хтео да коментарише новинарима вест о сарадњи са тренутно трећим играчем света.

Коментари / 0

Оставите коментар