Јокан зна шта треба радити, али тражи вријеме!

Нисам вам ја Дејвид Коперфилд! Српски стручњак у поразу од Шефилда открио и позитивне и негативне ствари у игри Фулама.

Фудбал 04.01.2016 | 09:20
Јокан зна шта треба радити, али тражи вријеме!

Деби Славише Јокановића на клупи Фулама није завршен онако као што су се навијачи лондонског друголигаша надали. Фулам је минималцем поражен на свом терену од Шефилд Венздеја чиме је девалвирана победа над Ротерамом у прошлом колу.

Јокановић је после меча истакао да није све тако црно и да види где његов тим може да напредује како би изашао из кризе.
„Нормално је да сам разочаран резултатом. Али не могу рећи да сам разочаран оним што су моји играчи приказали. Играли смо добар фудбал 60 минута, а онда су они постигли фантастичан гол који им је био довољан за победу. Могли смо да избегнемо ову ситуацију... Имало смо лопту у поседу 71 одсто утакмице, али нисмо били довољно опасни у нападу и нисмо створили потребан број шанси за гол. Ми смо тим који је добар када има лопту у поседу, али морамо да се порпавимо у игри без лопте“, истакао је Јокановић после утакмице.

Јокановић прошле сезоне у Вотфорду није имао баш најбољи старт, али када је ухватио залет, сезона је завршена како се само пожелети могло.
„Ситуација је помало фрустрирајућа, али дошао сам да радим и не могу одмах да решим све проблеме. Нисам вам ја Дејвид Копоерфилд, потребно ми је времена. Биће потреба озбиљна посвећеност мене, мог стручног штаба, играча и свих који раде на овом клупском пројекту“, рекао је српски стручњак обећавајући напоран рад.

Коментари / 0

Оставите коментар