Геније Савићевић о Милану: Миха је веома храбар!

Каква му је екипа, резултати су веома добри! Актуелни председник Фудбалског савеза Црне Горе постао је и почасни председника клуба навијача Милана из Црне Горе, а то је била добра прилика и да прокоментарише ситуацију у редовима италијанског великана.

 

Фудбал 02.01.2016 | 18:40
Геније Савићевић о Милану: Миха је веома храбар!

Дејан Савићевић увек ће за навијаче Милана бити Геније, човек чијим су се головима дивили у срећна времена док су Росонери били шампиони Италије и Европе. Актуелни председник Фудбалског савеза Црне Горе постао је и почасни председника клуба навијача Милана из Црне Горе, а то је била добра прилика и да прокоментарише ситуацију у редовима италијанског великана.
"Миха пружа максимум и извлачи доста добре резултате када се погледа екипа са којом располаже. Ђанлуиђи Донарума је његов велики тренерски ризик. Склонити Дијега Лопеза са гола и ставити уместо њега клинца од 16 година је заиста храбро. Миха је тим потезом показао да има тренерски њух, а Милан је у Донаруми добио голмана за наредну деценију - минимум", рекао је Савићевић, а преноси портал Шансаспорт.

Он је навео да би вероватно сада радио у Милану да је остао да живи у том граду.
"Мало се мењала та политика клуба. Има у клубу доста бивших играча (Албериго, Евани, Стефано Еранио, Филипо Гали, Данијеле Масаро, Франко Барези, Кристијан Броки...) који данас обављају неку врсту дужности од тренерског позива до маркетинга, презентације... Не можемо сви да радимо тамо. Ја да сам се опредијелио да живим у Милану вероватно бих нашао неку своју функцију у клубу. Али, одлучио сам да живим овде, у мојој Подгорици, па могу рећи да конкретних позива није било", казао је популарни Геније.

Савићевић је додао и да Росонери у садашњем саставу имају неколико одличних појединаца, али да позиције у тиму нису равномерно покривене.
"Ђакомо Бонавентура, Карлос Бака, Луиз Адриано су веома добри играчи. Ту је и Марио Балотели, који никако да проигра. Екипа се доста мучи и реално има позиција које нису адекватно попуњене. У суштини играчи на појединим позицијама нису лоши, али неке друге екипе, како у Италији, тако и у Европи имају боља решења", закључио је он.

Коментари / 0

Оставите коментар