Ухапшен убица Новосађанке

Полиција је јутрос ухапсила С.М. који се сумњичи за убиство двадесетдеветогодишње Новосађанке М.Р. чије је беживотно тело пронађено је јуче у стану у Љермонтовој улици број 2 у Новом Саду.

Србија 01.01.2016 | 13:56
Ухапшен убица Новосађанке

"Пронашли су га у стану код брата у Новом Саду. Није се опирао при хапшењу и од раније је познат полицији. Докази за сада показују да је девојку на смрт претукао металном сипком" кажу нам незванично извора блиских МУП-у.

Како незваницно сазнајемо из полиције С.М. је вец лежао у затвору 15 година због убиства девојке. Са М.Р. се забављао неколико месеци.

М. Р. је нађена мртва на поду у собе, а на њеном телу се били видљиви трагови насилне смрти. Први налази обудкције су показали да је девојка преминула од последица повреда које је задобила тупим предметом на више места на телу.

У новосадској полицији је потврђено да је настрадала М.Р. од раније позната органима гоњења као проститутка.

Како незванично кажу из полиције тело девојке је било у стану већ три дана. Станаре је збунила бука и вриштање у згради које се десило прексиноћ али изгледа да то није повезано са овим убиством.

Како сазнајемо од извора блиских МУП, полицију је позвао газда стана који је дошао у обилазак и затекао девојку мртву на поду, док је његов подстанар С.М. нестао и престао да се јавља на телефон. Станари зграде нису приметили ништа чудно, једино је све збунила бучна свађа у згради која се десила ноћ пре него што ће полиција пронаћи тело.

"Око пет ујутро пробудила ме вриска и дрека. Ујутро сам од комшија чуо да је једна девојка настрадала па сам претпоставио да је дошла из тог стана. Нисам је познавао мислим да је овде била подстанарка или је често долазила", каже један станар ове зграде.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар