Бањалука: Предали се након 3 дана бјекства

Бањалучани чији су иницијали Н.М. /21/ и Д.В. /24/ предали су се вечерас полицији након бјекства од 27. децембра, када су из пиштоља у једном угоститељском објекту у Бањалуци ранили два лица, чиме су починили кривично дјело покушај убиства, речено је у Центру јавне безбједности /ЦЈБ/ Бањалука.

Република Српска 30.12.2015 | 19:20
Бањалука: Предали се након 3 дана бјекства

Портпарол ЦЈБ Бањалука Марија Маркановић рекла је да је током криминалистичке обраде лица утврђено да је 27. децембра у 00.30 у угоститељском објекту у Улици Васе Глушца у Бањалуци нарушен јавни ред и мир међусобном тучом више лица.

Она је навела да је по избијању туче радник обезбјеђења овог угоститељског објекта, чији су иницијали Н.М, пришао гостима локала и том приликом из пиштоља ранио 35-огодишњака, чији су иницијали О.В, у главу и лијеву ногу.

Маркановићева је истакла да је приликом пуцњаве, од рикошета, рањен и 24-орогодишњак чији су иницијали С.П.

"Све даље мјере и радње према лицима која су се предала полицији биће предузета у кординацији са поступајућим тужиоцем Окружног тужилаштва Бањалука", рекла је Маркановићева.

Она је нагласила да је лице чији су иницијали Д.В. и раније осуђивано за лаке тјелесне повреде, изазивање опште опасности и недозвољена производња и промет оружја и експлозивних средстава.

Срна незванично сазнаје да су се полицији предали Немања Михајловић и Дино Векић.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дусан

30.12.2015 20:39

Три дана им требало да исконструису цијели слицај.... Пола Бањалуке зна ко је стварно пуцао, никад то нецете моци затаскати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

васко

30.12.2015 21:32

а Серлоце... а Холмсе... тко пуцасе? Просветли нас да боље видимо у мраку!!!!

Name

фффф

30.12.2015 20:49

Хм јел то це им бити као олаксавајуца околност ...

ОДГОВОРИТЕ