Реал преко оца Фахрудина вреба Миралема Пјанића!

Везни играч Роме и Босне и Херцеговине Миралем Пјанић на мети је Реал Мадрида, који је контактирао његовог оца Фахрудина у намјери да реализује трансфер фудбалера БиХ на "Сантјаго Бернабеу".

Фудбал 31.12.2015 | 23:20
Реал преко оца Фахрудина вреба Миралема Пјанића!

Утицајна мадридска "Марка" пише у сриједу да су преговори почели још претходног мјесеца, али су "стопирани" јер се Реал и Рома састају у осмини финала Лиге шампиона.

Међутим, недавно су представници Мадриђана контактирали Миралемовог оца Фахрудина, који је по њима "кључни" човјек кад је у питању Пјанићева каријера и покушали да га убиједе да је за његовог сина најбоље да каријеру настави у шпанској престоници.

Шпански лист је додао да су на Пјанића "око бацили" Барселона и Бајерн и да ће тај податак представљати можда и највећи проблем за "краљевски клуб".

"Марка" наводи и да је предсједник Реала Флорентино Перез спреман да плати "вучици" обештећење у износу од 45 милиона евра.

Раније је тренер Рафаел Бенитез, којем се "дрма клупа", похвално говорио о репрезентативцу БиХ, који по његовом мишљењу не би имао проблема са адаптацијом у Мадриду.

"Пјанић је постао приоритет број један у Реалу", закључио је дневник из Мадрида без обзира на статус актуелног тренера.

Коментари / 0

Оставите коментар