Играч Никса упуцан у колено у сачекуши!

Кошаркаш Њујорк Никса, 24-годишњи Клинентони Ерли упуцан је у колено десне ноге након изласка из стриптиз клуба у Квинсу.

Кошарка 31.12.2015 | 16:20
Играч Никса упуцан у колено у сачекуши!

Ерли је био жртва оружане крађе, опколико га је 4-6 особа са скијашким маскама на глави и одузело личне ствари и накит, међу којима су били златна огрлица и златне навлаке са зуба.

Ерли је други играч Никса који је нападнут у последњих месец дана, његов саиграч Дерик у Вилијамсу се забављао са две жене пре него што му је из стана неста накит у вредности од 600.000 долара.

Полиција је саопштила да се инцидент догодио у среду ујутру око 4 сата, а Ерли је био у друштву непознате женске особе. Ерли је био у Убер аутомобилу, око километар и по од клуба, када су их опколила троја кола.

Званичници су саопштили да Ерлију није угрожен живот, али с обзиром да је упуцан у колено, питање је да ли ће бити у могућности да настави кошаркашку каријеру.

Запослени у клубу који је Ерли напустио нису желели да коментаришу инцидент. Ерли је рођен у Бронксу, а драфтован је 2014. године са Вичита Стејта.

На десет утакмица ове сезоне проводио је мање од четири минута на паркету по мечу, а био је на кратко и у развојној лиги у Вестчестер Никсима.

Током каријере се мучио са повредама, а прошле сезоне је имао проблема управо са десним коленом у које је упуцан.

Ерли је клуб у Квинсу посетио након утакмице Никса који су у Медисон Сквер Гардену савладали Детроит, а где он није добио шансу да игра.

Коментари / 0

Оставите коментар