Бенфика га хоће, али Лука жели само једно – да Звезда буде шампион!

„Криво ми је што нисам добијао шансу када су мечеви већ били решени“, поручио млади нападач.

Фудбал 31.12.2015 | 12:00
Бенфика га хоће, али Лука жели само једно – да Звезда буде шампион!

Бенфика је показала интересовање, медији брује о његовом уговору, али суперталентовани нападач Црвене звезде Лука Јовић верује да ће у мају подићи пехар намењен прваку Србије.

Иза њега је полусезона проткана головима, али и осцилацијама у игри. Донео је Звезде шест бодова головима против Вождовца и Спартака, али је често био на маргини дешавања. У сенци учинка Уга Вијеире и искусног Предрага Сикимића.

Ипак, најмлађи стрелац дебитант у историји црвено-белих верује у лепше пролеће.
„Импонује ми наравно интересовање великог клуба, али сам концентрацију усмерио на рад и да што спремније уђем у пролећни део првенства. Дечачки сан ми је да освојим титулу са Звездом, волео бих да останем и славим у шампионату Србије са вољеним клубом“, поручио је Лука Јовић за Спортски журнал.

Звездин нападач, који је пре неколико дана прославио пунолетство, постигао је ове јесени пет погодака. Рекло би се задовољавајући учинак, ако се зна да је шансу добијао са клупе.
„Екипа је добро гурала и није ми било тешко што не почињем утакмице. Криво ми је што нисам добијао више шансу када су мечеви већ били решени. Ретко сам имао више од 15 минута да играм. Надам се, ако останем, да ће ми се минутажа повећати“

Звезда је продала 70 посто економских права на Луку Јовића, па многи у том податку виде разлог слабије минутаже.
„Уговор нема никакве везе са минутажом. Сваки играч који добро тренира може да добије шансу, као што је случај са Доналдом. Позјамљен је из Русије, а на свакој утакмици је био на терену“, јасан је Јовић.

Коментари / 0

Оставите коментар