Видео - Вест: Боби је ''паклен''! Грин: Нисам вјеровао!

Крилни центар Сан Антонио Спарса Дејвид Вест каже да је његов саиграч Бобан Марјановић 'паклен' играч, истакавши да људи имају погрешан утисак о њему.

Кошарка 30.12.2015 | 15:00
Видео - Вест: Боби је ''паклен''! Грин: Нисам вјеровао!

"Дао нам је велику енергију, својом кошаркашком интелигенцијом и својом 'величином'. Упркос својим предиспозицијама, он уме веома добро да се креће, да остане у ритму утакмице... У сваком случају, Боби је сила која има позитиван утицај на наш тим", рекао је Вест.

Када је поново добио довољан број минута, бивши играч Црвене звезде одиграо је сјајан меч против Минесота Тимбервулвса – завршивши дуел са 17 поена (7/7 из игре), четири ухваћене и једну украдену лопту.

"Он је један од тих момака, момака које публика воли. Али, он је страшан играч... Када га погледате, због његове величине, помислите да је 'укочен', али је 'паклен' играч"", истакао је Вест.

С друге стране, један новинар констатовао је да људи нису 'озбиљно' схватали српског центра, али Дени Грин каже да су саиграчи и он знали шта Марјановић може.

"Наравно да смо знали шта може, увидели смо то већ на првом тренингу. Бољи је сваким новим даном... Када га угледате, помислите – 'Ау, он је велики момак'. Ипак, не могу да кажем да је 'мекан', али је прави 'нежни див'. Често се извињава, али је сада агресивнији, игра са далеко више контакта... 'Отима' људима лопте, склања их с пута и завршава акције, за шта смо се исто уверили да је способан. Такође, јако га је тешко чувати", каже Грин.

Бек Спарса истакао је да није могао да претпостави колики је његов нови саиграч док га није угледао, као и да

"Нисам веровао, нисам имао представу колики је док га нисам видео. Може се рећи да је див, посебно по шакама, стопалима... Велика је особа. Занимљиво је видети га да ради било шта, а камоли да игра против ниске поставе Голден Стејт Вориорса (смех). Сваки пут када је у игри, и даље ме изненађује... Када закуца без скока, залепи некога, колико је покретан... Такође, мислим да то узбуђује и публику, што се може и видети јер им је већ постао љубимац. Оно што он ради, имајући у виду његову висину, увек је поприлчно узбудљиво. Видели сте и сами, човек је узео лопту у подбацивању без скока, практично са савијеном руком", закључио је Дени.

Коментари / 0

Оставите коментар