Вили Вебер: Корина ми не дâ да видим Шумахера!

Бивши менаџер Михаела Шумахера Вили Вебер изјавио је да му је Корина Шумахер забранила да посети седмоструког светског шампиона.

Остали спортови 30.12.2015 | 12:20
Вили Вебер: Корина ми не дâ да видим Шумахера!

Вебер, који је са Шумахером сарађивао још од раног дела каријере легендарног Немца, један је од најзаслужнијих за то што је некадашњи возач Ферарија и Бенетона постао један од најбогатијих спортиста свих времена.

Шумахер је пре две године доживео тешке повреде у несрећи током скијања, после које је пола године био у коми, а од тада нема много информација о томе какво је заиста његово стање.

Вебер је на свом Фејсбук профиле открио да није имао никакав контакт са Шумахером последњих месеци, што је потврдио у интервјуу за “Билд”.

“Корина ми је забранила било какав контакт са Михаелом. Покушао сам десетак пута да добијем дозволу од Корине да га посетим, али је сваки пут то било без успеха. То је ужасна ситуација за мене, али и моја породица пати. Наше породице су 25 година биле блиске и сада нико не може да разуме шта се дешава”, истакао је Вебер.

Шумахер и Вебер су сарађивали до 2010. године, а последњих година његов некадашњи портпарол Забине Кем је обављала ту функцију. Управо Кемову је породица легендарног Немца одредила за једину особу која има право да се оглашава по питању Шумахеровог стања.

Последњи пут, Кемова се огласила раније ове недеље, када је магазине “Бунте” објавио да седмоструки светски шампион хода и помера руке. Том приликом је оптужила новинаре те куће да дају лажну наду навијачима чланком у којем се цитира извор близак легендарном Немцу.

“Нажалост, приморани смо због последњих извештаја да појаснимо да тврдње да се Михаел креће нису тачно. Такве спекулације су неодговорне, због озбиљности његових повреда, али и приватности која је веома битна за Михаела. Нажалост, на тај начин дају лажну наду многим људима”, истакла је Кемова.

Коментари / 0

Оставите коментар