"Змај" Спаха међу грубијанима!

Француски лист "Л'Екип" објавио је интересантну листу фудбалера међу којима се нашао и један репрезентативац Босне и Херцеговине.

Фудбал 29.12.2015 | 08:40
"Змај" Спаха међу грубијанима!

Спортски дневник из Париза међу најомраженије фудбалере данашњице сврстао је нападача Челсија Дијега Косту, а одмах послије њега и капитен клуба са "Стамфорд Бриџа" Џон Тери.

Омражени су и члан Ливерпула на позајмици у Милану Марио Балотели, те Данац из Волфсбурга Никлас Бендтнер, а у категорији "симуланата" најгори су према мишљењу листа Серхио Бускетс (Барселона), Арјен Робен (Бајерн) и ас Олимпика из Лиона Метју Валбуена.

Најарогантнији је Златан Ибрахимовић из Пари Сен Жермена, а на неславној листи га слиједе Кристијано Роналдо (Реал Мадрид) и Самир Насри (Манчестер сити).

Оно што је посебно занимљиво нашој јавности је податак да је друго мјесто најгрубљих фудбалера свијета "освојио" некадашњи капитен "змајева" и дефанзивац Хамбургера Емир Спахић.

Лидер на листи "грубијана" је Холанђанин Најџел Де Јонг из Милана, док је трећу позицију заузео Бразилац из француске Бастије Брандао.

Коментари / 0

Оставите коментар