Оде Ван Гал?! Први "сигнали" су ту...

Холанђанин се није појавио на тренингу, Рајан Гигс командовао уместо њега.

Фудбал 28.12.2015 | 17:40
Оде Ван Гал?! Први "сигнали" су ту...

Пре тачно 26 година Манчестер јунајтед је последњи пут везао седам утакмица без победе... све до суботе и утакмице са Стоуком. У то време није постојала Премијер лига, какву данас знамо, а голман Јунајтеда Давид де Хеа није био ни рођен.

Због новог неуспеха и најлошијег бодовног салда после 18 кола у Премијер лиги Луј ван Гал је пред отказом, а већ у понедељак га чека дуел са Челсијем.

Да ли ће га и дочекати?

"Није увек на клубу да ме отпусти. Могу ја то и сам да учиним...", казао је на конференцији за медије Луј ван Гал након новог пораза Манчестер јунајтеда.

У суботу је кривио ветар и ваздушни притисак, слао страшне погледе ка телевизијским репортерима, а у недељу се није појавио на тренингу.

Уместо њега Рајан Гигс је припремао екипу, а с обзиром на то да је претходне недеље знао и да самоиницијативно одшета до аут линије и води тим уместо Холанђанина, није тешко не наслутити да су иза угла спекулације о томе да је он нови менаџер "ђавола".

У случају да Ван Гал већ данас добије отказ, или га сам поднесе, Рајан Гигс би водио Манчестер јунајтед против Челсија, али да ли би то било до краја сезоне?

Жозе Мурињо је заинтересован за клупу Јунајтеда, али је велико питање за кога "чувају клупу" у Манчестеру...

Коментари / 0

Оставите коментар