Отета супруга београдског хакера

Супруга Милоша Чујовића, хакера који је осуђен због малверзација и коме је мафија одсјекла три прста, отета је, а отмичари траже откуп од 224.000 евра.

Србија 28.12.2015 | 10:01
Отета супруга београдског хакера

Брацо Чујовић, отац притвореника Милоша Чујовића пријавио је београдској полицији да је хакерова супруга Бојана отета у четвртак у српској престоници.

Отмичари од Чујовића наводно траже откуп од 224.000 евра, пишу "Вијести".

То је за овај лист потврђено у породици Чујовић.

Они тврде да је "њихову снају отео Подгоричанин М. М. који је довођен у везу са више кривичних дјела”. Наводно, помаже му још двоје суграђана.

"Отмица је пријављена у СУП-у 29. новембар. Полиција нам је рекла да је она 24. децембра изашла из Србије, и ушла у Црну Гору, највјероватније је и крију ту негдје", каже члан породице Чујовић.

Додао је да је “М. М. тог дана ступио у контакт са Чујовићима и тражио да му се до данас исплати 112.000 еура, а још толико најкасније до 13. јануара”.

Наводно, тражио је да старији Чујовић његовом пријатељу В. Б. преда новац, како би их овај дао њему. Отмичар је добио одговор да немају новца, и да Подгоричанин узалуд покушава да им изнуди 224.000 еура.

Милош је предао надзорнику пријаву да му је отета жена, и он је требало да је прослиједи даниловградској полицији. Према сазнањима листа, инспектори су око 18 сати били у кућу Бојанине породице, и узимали изјаве од њих.

Из Управе полиције незванично тврде да им отмица није пријављена.

Београђанин Чујовић је у јулу 2015. године неправоснажно осуђен на шест година затвора због кривичног дјела криминално удруживање и превара. Он је иза спушких решетака од септембра 2012. године.

Он је у српској јавности остао познат по томе што му је мафија, због нерашчишћених рачуна, одсјекла три прста.

Чујовић је проглашени су кривим за превару којом је са групом младића украо преко милион евра и осуђен на шест и по година затвора.

Према оптужници, они су хакерским преварама успјели да са туђих рачуна из иностранства украду 1.186.673 евра, од чега су подигли 223.516,17 евра. Остали дио новца блокиран је на девизним рачунима окривљених по налогу тужилаштва.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни

28.12.2015 15:41

Ту гамад треба очистити са земље да нам незагадивају зрак !

ОДГОВОРИТЕ