У Берлину убијен држављанин БиХ

Према писању америчког "Билда" јуче је у Берлину убијен један држављанин БиХ док су три рањена.

Свијет 27.12.2015 | 10:22
У Берлину убијен држављанин БиХ

У градском дијелу Wеддинг пуцано је на четири особе. Један мушакарац је смртно страдао, док су три особе рањене, пише "Билд".Мушкарац (31) је подлегао од задобијених повреда док су остала тројица тешко повријеђена.

Полиција наводи да су четири мушкарца нападнута док су напуштали зграду и улазили у аутомобил.Усљед забобијених рана један мушкарац је безуспјешно реанимиран, те је подлегао повредама, док су остала тројица у болници, наводи се у полицијском извјештају.

Свједоци су за "Билд" испричали да су особе које су пуцале побјегле у БМW-у. На мјесто пуцњаве брзо је стигло пет ватрогасних возила и три возила хитне помоћи.Полиција је извршила увиђај, испитали су свједоке и узели отиске.

Пред болницом у коју је довезен један од повријеђених окупило се више од 100 познаника и чланова породице који су се сукобили испред болнице те је полиција морала интервенисати.

Њемачки портал "Берлинер Зеитунг" пише да је нападу претходила свађа између ривалских породица која се десила у петак у угоститељском објекту.

НН

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Њемац

27.12.2015 20:05

Америцког Билда хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

27.12.2015 20:07

Америцки Билд зеитунг!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хокиц

29.12.2015 10:10

Убијен Дамир Хокиц теско рањен његов брат Самир Хокиц његов отац Шемо Хокиц и његов родзак Фехрат Хокиц Зугановићи сви су из Бијељине Зиву у Берлин Фамелија Зугановичи С.Д.М.Ш

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зугановић

29.12.2015 10:12

Погинуо Млади Зелени Дамир Хокић у Берлину Wединг родјен у Бијељини

ОДГОВОРИТЕ