Гога Секулић пише роман

Само ће имена бити мало измењена, али ће у принципу бити истинита прича. Нема ту ко шта да се љути. Нећу претеривати, али биће жестоко - каже певачица.

Забава 25.12.2015 | 08:21
Гога Секулић пише роман

Да не верујете толико сам књига прочитала да немам више шта да читам. Зато пишем своју књигу. Већ годинама уназад писала сам тезе и чекала да се остварим као мајка. Онда се десила трагедија када сам изгубила супруга и ту сам стала. Морам да проценим шта ћу са књигом. Ако следеће године будем сама, не дај Боже, онда ћу је завршити. Ако се нешто лепо деси на љубавном плану, онда ће бити објављена за годину и по до две. Књига ће бити моја животна прича. Значи, биће озбиљна, поучна и послужиће омладини као помоћ како да се боре кроз живот. Да је живот саткан од смеха, туге, радости, успона, падова. Све помешано - каже за „Блиц“ Секулићева.

На питање да ли ће у роману оплести и по естради, Гога каже да никога неће штедети.

- Само ће имена бити мало измењена, али ће у принципу бити истинита прича. Нема ту ко шта да се љути. Нећу претеривати, али биће жестоко - поручила је она.

Оно што нисмо могли да не приметимо јесте да Гога носи ночари за вид, па смо је питали да ли јој је се баш од читања диоптрија увећала.

- Вид ми је ослабио давних година, али ја нисам веровала лекарима и сада носим велике наочари. Много сам момке гледала. Шалим се. Камо среће да јесам.

Волела бих да постанем мајка

- Не бих волела ништа више да планирам. Понекад људи не знају како је мени. Можда вама делује да сам срећна, али не. Ја сам некад тужна, имам промене расположења, али се трудим да будем позитивна. Оно што је сигурно, волела бих да се остварим као мајка. То је нешто најлепше.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

25.12.2015 10:34

Да није упуство о проституцији само га прекрстила у роман

ОДГОВОРИТЕ