Добра сарадња са медијима и НВО

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић и предсједник Скупштине града Драган Ђурђевић захвалили су многобројним медијским кућама у граду што су својим извјештавањем промовисали Бијељину и учинили је веома видљивом у домаћој јавности и у региону.

Република Српска 24.12.2015 | 14:40
Добра сарадња са медијима и НВО

Поводом новогодишњих и божићних празника у Градској управи данас су одржани пријеми за новинаре, невладине и омладинске организације на којима је оцијењено да је сарадња током године била успјешна и корисна за грађане.

Драган Јоковић из Удружења за промоцију образовања Рома "Отахарин" је у име невладиног сектора рекао да је сарадња са градском администрацијом отворена и добра и да то омогућава њихово учешће у пројектима међународних донатора.

Према његовим ријечима, неке од стотињак невладиних организација које дјелују у Бијељини су веома оснажене, а поред даљег усавршавања у изради пројеката за аплицирање у међународним пројектима задатак невладиног сектора у наредној години биће јачање активизма међу младима.

Шеф градског Одсјека за друштвене дјелатности Славко Башић рекао је да се годишње за рад невладиних организација из буџета Бијељине издваја 230.000 марака.

Он каже да у Бијељини активно дјелује 80 организација цивилног друштва, од којих 20 има статус организације од општег интереса.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Семберац

24.12.2015 13:44

Мицо је бивси. Готово је и са његовим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

град

24.12.2015 14:51

Баш тако ! Само нека се макну да их више не гледамо!

Name

Сарајево

24.12.2015 15:47

Е добра ова зграда,вјероватно боља ноцу него по дану.

ОДГОВОРИТЕ