Нестао гимназијалац, породица тражи помоћ

Полиција у Градишци интензивно трага за учеником Гимназије Драгољубом Мисимовићем који је нестао у уторак око 18 часова када је напустио наставу и отишао у непознатом правцу.

Република Српска 24.12.2015 | 22:51
Нестао гимназијалац, породица тражи помоћ

Руководство ове школе је у уторак око 20 часова пријавило полицији нестанак шеснаестогодишњег Мисимовића, који је под изговором да мора отићи купити сендвич изашао са шестог часа, а затим се није вратио на наставу.

Према ријечима дјечаковог оца, Богдана Мисимовића Драгољуб је био обучен у фармерке и црни дукс са тамноплавим шарама и носио је црне патике.

"Не знамо куда је могао отићи. Полиција истражује, претражили смо сва могућа мјеста, али наводно кажу да је отишао сам. Међутим, нигдје га нема. Он је послушан, повучен и добар дјечак. Не знам зашто би урадио овако нешто", рекао је Богдан.

Додаје да су се појавиле различите информације, а да ни сам не зна у шта да вјерује.

"Једни кажу да је посљедњи пут виђен како пролази поред царине на граничном прелазу, док други тврде да је виђен код Савског кеја. Не могу да вјерујем да би због лоших оцјена побјегао од куће или да би не дај боже дигао руку на себе", кроз сузе говори Богдан.

У невјерици је и дјечакова сестра Марија која каже да је Драгољуб увијек био повучен и да није желио да разговара о својим проблемима.

Нестанак дјечака шокирао је и његове комшије у насељу Јабланица које кажу да је ријеч о примјерном дјетету.

"Драгољуб је дивно дијете из добре породице, а такође и спортиста и играо је за фудбалски клуб Јабланицу. Надамо се да се ипак негдје сакрио и да ће се изненада појавити. Вјерујемо да се потресао због школе, али да ће га то проћи и да ће доћи жив и здрав", поручују комшије.

Његови вршњаци, који нису жељели да им објавимо име, сматрају да су Драгољуба највјероватније погодиле лоше оцјене из математике и српског језика, које је намјеравао исправити. У Гимназији кажу да се на видео-надзору види како Драгољуб напушта школу без торбе и јакне које је оставио у учионици.

Из Центра јавне безбједности Бањалука истичу да полицијски службеници Станице јавне безбједности Градишка предузимају законом прописане мјере и радње у циљу проналаска дјечака. Додају да претражују сва мјеста и испитују најближе како би дошли до неких трагова који би одвели до дјечака. 

Породица моли све они који имају било какву информацију о томе гдје и с ким је задњи пут виђен Драгољуб, да се јаве његовој сестри Мисимовић Марији или нека позову бројеве телефона 066/222-469 или 065/872-816.

Извор: Бањалука.нет

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Сандра

24.12.2015 09:53

Само да се добро заврши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кинема

24.12.2015 10:30

Да им драги бог помогне и да сто прије надзу сина, молим Бога да им помогне.

Name

дрее

25.12.2015 09:34

Какав бог јес ли нормална!

Name

Ја

24.12.2015 11:00

Секте секте врсљају по Српској,врбују омладину.Бојим се за момка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МираИСа

24.12.2015 11:03

Дај Боже да се врати жив и здрав...А мој савјет свим родитељима, није никаква "доброта" ако је дијете мирно,повучено и не говори своје проблеме.То дијете има проблем,и родитељи су ти који би требали да "допру" до њега и његових размишљања...ако они не могу свакако се треба посавјетовати са стручнм особом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија Чворовић

24.12.2015 13:33

А мој савјет је да директорица Крунићка похвали професора за пуштање ученика са часа и да у будућности насатаве са таквим радом. Баш брига и њу и професора што га је пустио у току наставе. То њих не занима, нек сједе и причају како полиција треба радити свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјуро Цворовиц

25.12.2015 21:16

А да га није пустио, био би бездусан јер му није вазно сто је дијете гладно, битно је да је на цасу. Најбоље да су увијек професори криви за све!