Шапоњић ''крпи буџет'' у Хумској?!

На столу понуда од 1.500.000 евра?! И даље актуелна и прича о Мирку Иванићу...

Фудбал 23.12.2015 | 22:40
Шапоњић ''крпи буџет'' у Хумској?!

Бенефит остварен учешћем у Лиги Европе очигледно није био довољан да закрпи све рупе у буџету Партизана за 2016. годину, па ће црно-бели ове зиме морати и да продају. А имајући у виду да се резултатима у Суперлиги баш нису прославили, на излазним вратима први би могао да се нађе Иван Шапоњић, који је цену дигао још летос походом на светску круну на Новом Зеланду. Јесенас није успео да преточи сав тај елан у добре игре у сениорској конкуренцији, али време ради за њега - Шапоњићу је тек 18 година. Бројни европски клубови чије се пословање заснива на раду са младим играчима бацили су поглед на Хумску, а према информацијама Спортског журнала на сто челника Партизана бачена је и једна конкретна понуда. Врло примамљива.

Журнал, наиме, наводи да је у питању сума од 1.500.000 евра и додаје да се шушка да је у питању Бенфика. У Партизану се нећкају. Новац није занемарљив, али би врло лако могао да се испостави као "сића" ако Шапоњић експлодира у неком другом клубу. Опет, Партизан не сме да се игра у другом делу сезоне, јер би у теорији могао да остане и без пласмана у Европу. Да би био сигуран потребан му је искусни центарфор.

А можда и плејмејкер? Журнал пише и о обновљеном интересовању црно-белих за Мирка Иванића и спремности Партизана да Војводини понуди 1.000.000 евра. Летос је, међутим, нудио и више, а Иванић је у међувремену потписао нови, трогодишњи уговор са Новосађанима, па је питање колико је ова варијанта изводљива.

Коментари / 0

Оставите коментар