Партизан: Хвала, Друловићу!

Фудбалски клуб Партизан захвалио се доскорашњем тренеру Љубинку Друловићу на свему што је урадио и пожелео му срећу у наставку каријере.

Фудбал 22.12.2015 | 19:20
Партизан: Хвала, Друловићу!

Управни одбор првака Србије је на седници у понедељак донео одлуку да уместо Друловића на клупу постави младог тренера и бившег првотимца црно-белих Ивана Томића.

"Пред крај 2015. године када се сумирају постигнути резултати и постављају темељи за нове циљеве, ФК Партизан се налази пред још једним изазовом у години која долази.

Као шампионски клуб чија традиција зна само за успехе и у најтежим тренуцима, у 2016. годину улазимо спремни да Партизан реорганизујемо на прави начи и поставимо темеље за све будуће генерације и године које су испред нас.

Окренути новој години и новим такмичарским сезонама у 2016.ући ћемо и реорганизовани, не само у такмичарском сектору, већ и када је реч о кадровској политици на месту шефа стручног штаба ФК Партизан.

Уједно користимо прилику да се захвалимо г. Љубинку Друловићу који је храбро и без трунке размишљања прихватио улогу шефа стручног штаба ФК Партизан у тренуцима који су били најосетљивији за клуб, свестан ризика који таква позиција носи са собом.

Познат као борац, не само на месту селектора репрезентација које је водио, већ и као играч, г. Друловић је током рада у Партизану показао истуту борбеност, амбицију и жељу за победом стављајући клупски, пре личног интереса.

До последњег тренутка руководио се оним што је најважније за клуб и као такав је место шефа стручног штаба препустио наследнику.

Са жељама за нове титуле и успехе у националном првенству и Европи у свим годинама које долазе г. Друловић се опростио од колега и запослених у Хумској 1.

ФК Партизан му се још једном захваљује на досадашњем раду и жели много успеха у будућој каријери", наводи се у сопштењу на сајту тима из Хумске 1.

Црно-бели на полусезони заузимају четврто место на табели, са бодом мање од чачанског Борца и Чукаричког, а чак 26 мање у односу на лидера Црвену звезду.

Коментари / 0

Оставите коментар