Сити жели Живковића већ у јануару?!

Најбољи фудбалер Партизана Андрија Живковић налази се на мети Манчестер Ситија који жели да га доведе већ у јануарском прелазном року.

Фудбал 23.12.2015 | 11:20
Сити жели Живковића већ у јануару?!

Како преноси енглески Дејли Мејл, скаути 'Грађана' пратили су Живковића последњих месеци, на мечевима против Војводине и Аугзбурга у Београду, а сада планирају да пошаљу понуду како би појачали бочну нападачку линију.

Исти извор наводи да 'Златног орлића' прате Арсенал и Челси, али и да на трансферу инсистира Мануел Пелегрини јер је незадовољан честим повредама Самира Насрија.

Живковићу уговор са истиче на крају ове сезоне и Партизан има могућност да наредног месеца заради 25 одсто од трансфера, пошто црно-бели поседују само четвртину његовог уговора. Такође, Сити може и да договори све услове са младим крилом, па да га на лето доведе као слободног играча. 

Ако се ове гласине испоставе као тачне, могуће је да у скоријој у будућности Србија има седам представника у најјачој лиги света – пошто је Црвена звезда у уторак договорила продају Марка Грујића славном Ливерпулу за седам милиона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар