Грујић коначно проговорио о Ливерпулу!

Дуго је одбијао да говори о трансферу у славни енглески клуб, али је данас коначно пристао. Прочитајте шта је ас Црвене звезде рекао о саги која траје недељама.

Фудбал 22.12.2015 | 18:40
Грујић коначно проговорио о Ливерпулу!

Колико у енглеским, толико и у српским медијима, претходних дана могли сте (и можете) да читате о томе да је Марко Грујић нови играч Ливерпула, да ће Црвена звезда добити толико и толико новца, али и проценте од будуће продаје, да ће он остати још пола године у Београду, итд.

Да ли је то тачно?

Праве потврде и демантија и даље није било, а сам 19-годишњак недавно је замолио новинаре да му не постављају то питање, тврдећи да не може да прича о преговорима и трансферу у овом тренутку.

Ипак, "сломио" га је новинар агенције "Спортнетwорк", који је с Грујићем разговарао овог понедељка на новоотвореним фудбалским теренима на Ади Циганлији (пројекат ФС Београда), где је Звездин везиста и млади репрезентативац Србије делио и новогодишње поклоне малишанима из Дома у Звечанској улици.

Подсетивши да је 2015. за њега била година за памћење, колико због тријумфа са "орлићима" на Светском првенству на Новом Зеланду, толико и због полусезоне пуне рекорда у Црвеној звезди, у којој је учествовао и головима и асистенцијама и атрактивним потезима.

"Све иде како треба", констатовао је и додао:

"Полако, сада је најважније одморити се, сачувати здравље и наравно окупити се за припреме за следећу полусезону, током које је важно уиграти се за европске изазове који су пред нама", потврђујући да ће и у другом делу сезоне играти на адреси Љутице Богдана 1а.

Потом, на питање о одласку у Ливерпул и целокупним преговорима, који трају недељама, рекао је следеће:

"Мени је чудно што страни медији преносе информације о томе да сам већ завршио и да сам на корак од лекарских прегледа, једина истина је да сам сада на одмору и да ништа није стигло још ни до завршних преговора, који се помињу", изјавио је Грујић и надовезао се:

"Прочитам и ја у новинама да сам потписао и све завршио, занимљво, јер ни ја то нисам знао...", рекао је са осмехом.

На крају, шта је од свега истина, а шта не?

"Толико о томе колико је истина. Не искључујем могућност да се догоди, али не кажем ни да сам на корак од потписа", закључио је Грујић, за којег је лист "Ливерпоол Ецхо" данас написао да је "прво појачање које је менаџер "редса" Јирген Клоп "завршио" ове зиме.

Изгледа да ипак није! Бар не још...

Коментари / 0

Оставите коментар