ПСЖ: Не желимо Роналда!

Председник Пари Сен Жермена Насер ел-Келаифи одбацио је наводе да је тај фудбалски клуб заинтересован за играча Реал Мадрида Кристијана Роналда.

Фудбал 23.12.2015 | 10:40
ПСЖ: Не желимо Роналда!

Медији спекулишу о одласку Роналда из Реала, пре свега због неслагања с тренером Рафаелом Бенитесом, па се помињу повратак португалског фудбалера у Манчестер јунајтед, али и могући трансфер у Пари Сен Жермен.

"Роналдо је тренутно фудбалер Реал Мадрида и уговор му истиче за две и по године. Одржавам одличне односе с председником Реала Флорентином Пересом. Нисмо преговарали о Роналду", рекао је Насер ел-Келаифи за Фигаро.

Он је додао да је задовољан квалитетом своје екипе.

"Роналдо је сјајан фудбалер, али већ имамо квалитетне играче у нашем тиму. Анхел Ди Марија је један од њих. Задовољан сам нашом екипом", навео је председник Пари Сен Жермена.

Уговор најбољег играча Пари Сен Жермена Златана Ибрахимовића истиче на крају сезоне, а управа ће у фебруару разговарати са 34-годишњим шведским репрезентативцем о евентуалном наставку сарадње.

"Поштујем Ибрахимовића као фудбалера, увек се понаша професионално. Никада нећемо заборавити шта је урадио за клуб. Навијачи ће га увек памтити. Он воли Париз и наш клуб, а свака утакмица га чини срећним, као да још има 16 година. Он даје све од себе за клуб", рекао је председник француског шампиона.

"У фебруару ћемо разговарати о његовој будућности, да видимо шта жели да уради. Он зна да ћу га увек подржати", додао је Насер ел-Келаифи.

Коментари / 0

Оставите коментар