Павловић банка између газде и Тужилаштва

Тужиоци који су пре неколико дана у Тужилаштву БиХ испитивали Слободана Павловића, власника „Павловић банке“, како поуздано сазнају „Новости“, не желе да својим решењима затворе ту банку 'мада су и то могли да учине'.

Република Српска 18.12.2015 | 16:59
Павловић банка између газде и Тужилаштва

Извесно је, како сазнају “Новости” из кругова који су блиски истрази, да службеници СИПЕ по налогу главног тужиоца Тужилаштва БиХ Горана Салиховића не би тако наивно упали у банку из које су изнели 59 важних докумената и констатовали да нема комплетне документације из 2007. године, када је банка дала 1,5 милиона КМ тадашњем премијеру Републике Српске Милораду Додику, коме су требале те паре да купи вилу на Дедињу у Улици Васка Попе од „Комерцијалне банке“ у Београду.

Павловић, као газда како се сада установило, практично је само благословио ту одлуку, која је иначе спроведена под диригентском палицом једног од његових најближих сарадника, који ће касније добити отказ, а у Суду у Бијељини суди му се због начина трошења кредита „Развојне банке“ за изградњу „Аква ситија“, једног од будућих чеда Компаније, бизнисмена из Чикага, родом из Попова код Бијељине.

Банка се у међувремену после саслушања газде, које је трајало више од пет сати у Тужилаштву БиХ, огласила и саопштила, поред осталог, да је „кредит Милораду Додику дат на законит начин“, позивајући се истовремено на поверење, углед и традицију „коју има банка код својих клијената“.

Део менаџмента је, мада су инспектори СИПЕ били у банци 18. новембра, саопштио да „ни о каквој контроли нема говора“, што су предочили чак и Павловићу, који није био у земљи, мада су их и СИПА и Тужилаштво БиХ у изјави за лист експресно демантовали.

“У овом предмету, који се тиче кредита Милораду Додику и односима банке са другим банкама, извесно је да нема одговорности и сумње за Слободана Павловића, а да ли ће то важити за десетак службеника банке тек ћемо видети”, каже Павловићев правни заступник адвокат Душан Томић.

“Слободан је у време када је дат кредит Додику долазио у земљу највише једном до два пута годишње. Човек који је био алфа и омега давања тог кредита и читавог посла да би Додик купио вилу на Дедињу, знатно пре отварања овог предмета, пред Тужилаштва БиХ добио је отказ лично од мог клијента”.

Томић даље наводи пример једног од бивших директора који је из банке, као помоћ, извукао десетак милиона конвертибилних марака једној фирми из Републике Српске, у којој је после постао директор! Такви и слични су, свих ових година, радили на осиромашавању Слободана Павловића, који као држављанин САД зна шта се и докле може да ради“.

По Томићевим речима, сигуран је, да се Павловић питао, никад не би прихватио уговор за кредит такозваног физичког лица, које је на волшебан начин оверен печатом Владе Републике Српске, „што не само да нема резона, већ је реч у најмању руку о злоупотреби службеног положаја“.

Адвокат Томић је о детаљима са најновијег саслушања Павловића у Тужилаштву БиХ, као и раније, ћутао „као заливен“.

Није желео да каже шта мисли - да ли ће његив клијент бити сведок у овом предмету.

“Само могу да кажем да овде нико никоме не ради о глави, али је предмет жив и сад свако треба да објашњава и образлаже само оно што је радио, у чему оперативно мој клијент није имао везе”, каже Томић.

“Само сам два дана био одсутан и уследило је саопштење из банке, мада смо се договорили да без мене и Павловића у садашњим условима нико не даје никакве изјаве, посебно да не иду, како каже народ, испред руде".

Тужилаштво БиХ није хтело ни да демантује ни да потврди да је донето решење о провођењу истраге у овом предмету, у коме се спомиње име председника Републике Српске Милорада Додика.

Несумњиво је, како сазнају “Новости”, да ће Додик бити позван да дође у Тужилаштво БиХ, а у ком својству то би сада у најмању руку било неодговорно тврдити.

Ово утолико пре што се, својевремено, око изградње здања Владе Републике Српске дигла велика медијска галама да би предмет био окончан ослобађајућом пресудом за тадашњег премијера Српске.

Да ли би сада могла да уследи 'репиза' такође је непримерено да се објашњава, јер је то у овој фази више занимање за доконе чаршије у Републици Српској и БиХ.

Компанија "Павловић" иначе велике приходе годинама остварује од наплате мостарине на 'Павловића ћуприји', коју је пре више од четвт века изградио познати бизнисмен.

Кад се спомиње његово име у случајевима попут најновијег, истина је да многи људи са обе обале Дрине постају у најмању руку алергични што наплата траје и даље, док Павловић слови за добротвора, уз навођење чињенице да мостарину на мосту који је подигао између два Зворника никад није наплаћивао краљ Александар, а на чувеном мосту у Вишегараду то није чинио у турско доба чувени Мехмед-паша Соколовић - наше горе лист, који је као дечак из родног краја одведен у Турску, где је „добацио“ до главног везира...

Владимир Митрић, Вечерње новости

Коментари / 35

Оставите коментар
Name

Народни цовјек

18.12.2015 16:15

Гдје има дима има и ватре, казе нас народ . На истразиоцима је да виде да ли стварно има ватре, или неко само пуста димне сигнале. Не знам да ли це ово израдти у аферу и кривицно гоњење, али знам да неког (погодите кога) неце заобици казна за поклањање Рудника Сасе код Сребренице, и јос неких концесија у РС, ЈЕДНОЈ ГРУПИ ЉУДИ ИЗ СРБИЈЕ, близких актуеној власти, који се НАЛАЗЕ НА МЕДЈУНАРОДНИМ ПОТЕРНИЦАМА НЕКОЛИКО ЗЕМАЉА ОКРУЗЕЊА. Докази су спремни, само се цека да се види да ли ова нова СИПА има воље и снаге да се у то упусти

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЋ

19.12.2015 02:40

ПОЗНАЈЕМ Г. СЛОБОДАНА ПАВЛОВИЋА А ПОЗНАЈЕМ И МОЈЕ ЗАВИДНЕ СРБЕ У ЗЕМЉИ. ПАВЛОВИЋ ЈЕ ПОДИГАО ЗАЈЕДНО СА ДРЖАВОМ СРБИЈОМ МОСТ ПРЕКО ДРИНЕ НА КОМЕ СЕ ЗАИСТА НАПЛАЋУЈЕ МОСТАРИНА АЛИ ТАКОЂЕ ОД ТОГА МОСТА ГОДИНАМА ЖИВЕ ОКО ДВАДЕСЕТ ПОРОДИЦА ОД РАДНИКА КОЈИ СУ ЗАПОСЛЕНИ НА ТОМЕ МОСТУ. ГОСПОЂА МИРА ПАВЛОВИЋ АСФАЛТИРАЛА ЈЕ ПУТ КРОЗ СЕЛО ПОПОВО И ДАЉЕ ПРЕМА МОСТУ У ДУЖИНИ ОД 4 ИЛИ 6 КИЛОМРТАРА. ТАКОЂЕ СЛОБОДАН И МИРА СУ ПОДИГЛИ У ПОПОВУ О СВОМЕ ТРОШКУ ЦРКВУ ЗАДУЖБИНУ КОЈУ СУ ПОКЛОНИЛИ ЗАЈЕДНО СА КОНАКОМ СПЦ. ТАКОЂЕ БИСТА СЛИЈЕПОГ ГУСЛАРА ВИШЊИЂА У БЈЕЉИНИ ЈЕ ПОКЛОН ПОРИДИЦЕ ПАВЛОВИЋ А ИМА ЈОШ ПУНО ТОГА ШТО ЈЕ СЛОБОДАН ПАВЛОВИЋ УРАДИО ЗА СВОЈ СРПСКИ НАОРОД И ЦИЈЕЛУ БИХ АЛИ ТО НИЈЕ САДА ЗА ПРИЧУ. КАМО СРЕЋЕ ДА СРБИ ИМАЈУ ВИШЕ БОГОЉУБЉА И СРПСКИХ РОДОЉУБА КАО ШТО ЈЕ СЛОБОДАН ПАВЛОВИЋ. ОН АКО ЈЕ НЕШТО МОЖДА НЕХОТИЧНО ОД НАРОДА И УЗЕО (САМО НЕ ЗНАМ ШТА ЈЕ МОГАО УЗЕТИ ОД ОНИХ КОЈИ НИ САМИ НИШТА НЕМАЈУ) БУДИТЕ СИГУРНИ ДА ЈЕ СТРОСРУКО СВОМЕ НАРОДУ ВРАТИО. ТО ЈЕ НАЈБОЉЕ ЗНАО ПОКОЈНИ НИКОЛА КАВАЈА КОЈЕГ СУ СЛОБОДАН И МИРА РЕДОВНО ОБИЛАЗИЛИ И ПОМАГАЛИ ДОК ЈЕ ОН БИО НА ИЗДРЖАВАЊУ КАЗНЕ У АМЕРИЦИ ЗБОГ ОТМИЦЕ АВИОНА. ЗБОГ ТОГА НЕ БЛАТИТЕ ЧОВЈЕКА И НЕ МЈЕРИТЕ СЛОБОДАНА ПО СЕБИ. НИСУ СВИ СРБИ ЛОПОВИ КАО ВЕЋИНА СРБА САДА У ЗЕМЉИ! ИМА ХВАЛА БОГУ ЈОШ ПОШТЕНИХ СРБА!

Name

Рудар, ко ће други

19.12.2015 05:06

А овдје се не ради ни о диму, ни о ватри. У СЛУЦАЈУ УНИСТАВАЊА И ОТИМАЊА РУДНИКА ОЛОВА И ЦИНКА САСЕ КОД СРЕБРЕНИЦЕ СВЕ ЈЕ КРИСТАЛНО ЈАСНО. Дрзава (претпоставите ко) прво је дозволила да оде у стецај дрзавна (пазите, ДРЗАВНА) фирма која је управљала рудником, да би исти рудник дала приватној фирми. Вецински власници (2/3) те приватне фирме (која сада управља рудником) су неки србијански тајкуни бивси директори Генеxа (скоро сви због криминала на потерницама неколико земаља окрузења), а мањински власник (1/3) једна фирма са Кипра (зна се и која), цији је власник, како се отворено прица у Сребреници, један нас високопозиционирани политицар (за претпоставити је који). Уствари, дрзава је без тендера и концесионог уговора, прво дала приватној фирми рудник на располагање, па тек онда своју (ДРЗАВНУ) фирму након 5 година гурнула у стецај. У моменту стецаја, приватна фирма (нови корисник рудника) дуговала је дрзавној фирми која је отисла у стецај преко 3 милиона КМ, које мозда никада нису врацене. Након отварања стецаја, стецајни управници (прво један, па онда овој сто је сад) приватној фирми (новом кориснику рудника) из стецајне масе продали су у бесцијење и по симболицној цијени сву вриједну покретну и непокретну имовину. Сада се руда извози у иностранство (знаци не прерадјује у земљи) испод трзисних цијена и тако ускрацује порез на добит дрзави. Исто сто су радили Литванци са производима фабрике Бирац. СИПА за све ово зна и има све податке, али по том питању никад ниста није предузимала. Претпостављате засто. МИ МАЛИ АКЦИОНАРИ БИВСЕ ДРЗАВНЕ ФИРМЕ И БИВСИ РАДНИЦИ РУДНИКА СЕ ПИТАМО: ДА ЛИ ЋЕ СЕ "НОВА" СИПА ТИМ ПИТАЊЕМ ИКАДА ПОЗАБАВИТИ

Name

Мали

19.12.2015 05:27

КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА СЕ НА УГОВОРУ НАЂЕ ПЕЧАТ ВЛАДЕ РС. О чему се ту ради. Да ли је то уопште тачно. Јер, ако је тачно могло би се радити о томе да је неко (претпостављамо ко) из Владе РС гарантовао за поврат кредита тадашњег премијера. Томић каже да је уговор "...на волшебан начин оверен печатом Владе Републике Српске..."и каже да је ту "..реч у најмању руку о злоупотреби службеног положаја...“. ОПА БАТО. Уколико се испостави да је то тачно то би могао да буде највећи проблем у цијелој овој мелодрами. Не би било спаса нашем неприкосновеном владики. Гарант.

Name

Ја

19.12.2015 07:58

Дај Михаило иди лијеци се или се кандидуј за предсједника!

Name

Ре Михаило

19.12.2015 08:31

Често не дијелим мишљење са овим Михаилом, али овај пут га подржавам. Не познајем Павловиће као он, али цијеним кад неко успије да заради паре у капитализму, а он је то успио у једној најтипичнијих и најтежих капиталистичких земаља. Е сад, људи морају да схвате да он капитал у РС није донио да би га подијелио (мада је имао безброј донација) него да га оплоди и на њему нешто заради. Гдје је дошао, вјерујем да се покајао сто пута, али не одустаје. А како је радити с нашим политичарима свима је познато. Корумпирани су сви од првог општинског одборника до предсједника државе (рекао сам до предсједника државе, а не и предсједник). Паметном је и шарет довољан

Name

ПЕЧАТ СУДБИНЕ

19.12.2015 09:05

Ово са печатом, ако је тачно, би могла бити главна тема ове приче. Важнија и од прања новца, нелегалног давања кредита, мита и корупције, поријекла новца, итд. Значило би то да је тадашњи премијер (а ко оно би ?) ставио печат владе на приватни (свој) кредит. Како се понаша, не би ме ни чудило да је то урадио. Човјек се понаша по принципу "држава то сам ја", па би то за њега било и нормално.

Name

РЕ РУДАР

19.12.2015 09:14

Е мој пријатељу, треба да видиш, ако већ ниси, како су ти исти ваши политичари тој истој групи људи којима су поклонили рудник Сасе наместили тендер за доделу концесије за изградњу мале хидроцентрале "Медош" на реци Дрињачи у Босни, Република Српска. Мало их пратим (те хоштаплере) јер су код нас уништили Навип и Фиделинку, па сам налетео на чланак објављен на једном порталу из Бања Луке, где се може видети сва бескрупулозност и бахатост актуелне власти у РС. Остао сам без коментара кад сам то видео и рекао да оно што су нама урадили није ништа у односу на оно шта вама раде у Босни

Name

милос

18.12.2015 16:45

Посто је Павловиц и УСА дрзављанин, неста имам осјецај да це овдје бити свега и свацега јер ако УСА бирократија и безбједњаци звали се ини ЦИА или ФБИ, поцну копати гарант це неста ископати и Павловиц је тога веома свјестан

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.12.2015 16:58

Потпуно су исти , добротвор и један и други , али само за свој ђжеп .Каква је муљажа Павловића са глиницом и ту га је изгледа баја превеслао , што се о томе не пише ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

18.12.2015 22:23

Лука не лупај, тачно је да се обадвојица презивају исто, само се један зове Гордан Павловић власник фирме Павгорд, и он се везује за куповину рудника, Глиницу из Звоника и приватизацију Бирача. Други се зове Слободан, омиљена медијска личност последњих дана, хуманиста, човјек који је помогао мојој породици када је мој отац рањен. Слободане, јос једном хвала. Ако је неко крив, треба да одговара, немој да лупате и раније осуђујете.

Name

горан

18.12.2015 17:00

Не заборавимо Павловиц је УСА цитизен вец 50 година и ако хоце, УСА мозе 'извуци' из њега ста хоце. А увјерен сам да је Додик тога веома, веома свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горане

18.12.2015 20:00

За тебе дзабаљебаросу неби нико ваљао ни да ти дневно даје Павловицево богатство. Сумњам да си икада склонио грану са пута која је спала са неког стабла а камоли ста висе. Ти и такви као ти који само критикују окривљују и своје родитеље сто им нису у могуцности висе давати да и даље дзабаљебаросе.

Name

Пеђа

18.12.2015 17:20

Уговор о кредиту овјерен печатом Владе РС???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рака

18.12.2015 18:40

Годинама несто гањате а резултата-нигде..Све је то ујдурма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоал

18.12.2015 22:02

Удбаши се штите.

Name

јоби

18.12.2015 20:11

Павловицу хвала ти за Цуприју, али вјерујем да су те патриоте добро притисле да удјес у козарацко коло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лале

18.12.2015 21:31

Папак..у праву си за цуприју ,јос би скелама прелазили Дрину. Мозда је Мр Павловиц требао улозити паре тамо гдје је зарадио..дивљаци остају -дивљаци..Павловицеве паре и он их даје коме хоце.. Науци несто ако имас вец компјутер за који ти је отац радио мјесец дана..

Name

Ја

19.12.2015 07:42

Па боље и скелом него да нам зеленас отима паре! Ста велите, добротвор? Опрао милионе, сто своје, сто тудје, портосио мало на вас сисавце и одмах добар цовек!?

Name

Лукић

18.12.2015 23:16

БН зна све о Додигу ским спава колко пара има колко жена има ко даје преседник Албаније а не Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахах

19.12.2015 08:38

Ја мислим да они имају специјални тим новинара само за Додика.

Name

На Дрини ћуприја

19.12.2015 05:12

Неки се буне што плаћају мостарину Павловићу, а да тога није било још би се, и то можда, скелом возили. Кад идемо кроз Хрватску (према Загребу) или Србију (према Београду) не смета нам да плаћамо путарину. Е какав смо ми народ. Завидни, љубоморни, пакосни. Свакоме ко тако мисли предлажем да оде у Америку и заради милионе, па да види шта је прави запад. А Павловићу је то успјело и са зарађеним парама је дошао да инвестира у свој родни крај. Нађите ми још неког таквог. Наш вођа са зарађеним (можда) парама иде на Кипар, у Београд у Беч да инвестира и опет нам добар. Гласамо за њега више од десет година и ништа нам не фали. Е мој народе, кад ћеш се више једном опаметити и почети да мислиш својом главом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

19.12.2015 05:43

Има ли краја овој пљацки и биједи народа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рака

19.12.2015 08:03

Нема краја пљацки док су ови на власти. Сви су повезани и пљацкају системтицно и организовано. Сисај овце док мозес....

Name

Стрсљен

19.12.2015 07:47

Павловиц нема ни вјере ни нације он је трговац некретнинама бизнисмен. Павловицев проблем није у њему него је његов проблем сто је запосљавао своју фамилију, кумове и њихове фамилије своје Поповљане а евидентно је да за многа радна мијеста на којима раде нису квалификовани. Струка је струка то јесте знање ко нема знање и струку лако је оном ко је струцан да манипулисе са неструцним. Ту се створио медијски мито који траје скоро 25 година Павловиц је ДОБРОТВОР, КТИТОР, ЗАДУЗБИНАР,Подигао је у Поповима у својој авлији Цркву направио спомен Кнезу Иви од Семберије, Затим Филипу Висњицу у Бијељини код библиотеке и тако даље. Затим подизе Слобомир а у њему Павловица Универзитет па гради тај Аqва Парк итд. Проблем је нас српски менталитет, наиме Павловиц поставља свога кума Благу Благојевица за директора Слобомира, Благо са Гојком изводјацем радова отвара фирму Финал-пром ту долази до велике пљацке Павловица мозда га је Благо опљацкао преко ПЕДЕСЕТ МИЛИОНА КМ. У медјувремену Павловиц је упознао због своје медијске популарности сав ВРХ из власти РС. Павловиц се зблизава са Додиком и Додик у томе свему види златну коку која це следецих десет година да му доноси из Америке златна јаја-доларе. Додик као власт а касније председник дрзаве нуди Павловицу фирме, кредите фабрике и некретнине за врло мале паре где он узима за себе колико му треба, по свој ситуацији Додик је прекардасио и опљацкао дрзаву сада када нема дрзава пара а Додик дизе кредите народ теско презивљава долази се до сазнања да се то на билионе крало од народа и дрзаве, зато је досло до Павловицевог саслусања на цему се неце заврсити, неко це пропјевати и на некоме це се сломити коло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

19.12.2015 08:00

Браво!

Name

Ре Стршљен

19.12.2015 09:01

Добар ти је и доста реалан коментар. Павловић има, то је неоспорно, смисао за бизнис док је у једној УСА направио (тако се каже) паре. Не познајем ситуацију изблиза као ти (мада сам и сам из тих крајева), али је сигурно направио почетничку грешку (Павловић) ако је на одговорна мјеста запошљавао кумове, родбину, пријатеље. Он је у УСА сигурно научио да се то не треба радити, али у њему је вјероватно под старе дане, нема дјеце, итд.) прорадио патриотизам и жеља да помогне ближњем свом. А ми смо Балканци такви. Не каже се џаба "ко ће коме ако не свој своме". Ако су га ти његови поткрадали, а вјерујем да јесу, не служи им на част, а можда га сад и уцјењују ако знају за неке његове "уступке" власти. А уступке је морао чинити да би са бизнисом опстао у БиХ бавио, јер је познато да власт на нашим просторима веома добро познаје гимнастику звана "уцјене, рекетирање, изнуде". На томе почивају и од тога су се обогатили. Павловића групу нису дирали што је само по себи знак да је морао да "насједне на руду". И сам сам био у ситуацији да инвестирам у РС, па и БиХ шире, по принципу "пола пије, пола шарцу даје", али сам рекао хвала. Немате појма која је то багра и који олош од људи. Чим виде да сте дошли са парама (ја нисам али знам ко јесте), или са добром идејом, одмах вам постављају своје услове (зна се које) преко својих уходаних механизама (савјетничке фирме, нотари, адвокати, зетови посредници, итд), и онда се нађете у ситуацији: или да то прихватите и, како неко рече, ухватите се у козарачко коло, или од свега одустанете. Ја сам, након неколико покушаја, одабрао ово друго и сад сам миран. Свуда у свијету државе имају своју мафију, само код нас мафија има своју државу. Да се разумијемо, не правим ја ту разлику по националној основи ПОШТО СУ ОДРЕДА СВИ ИСТИ. Само што народ испада глуп и наиван и таквима даје подршку и мандат на изборима, тако да они увијек кажу ИМАМО ПОДРШКУ ГЛАСАЧА. кад само видим у мом селу (одакле саМ давно у свијет отишао) ко се све обогатио, и то све преко "политике", буде ми све јасно. Добро је Андрић рекао: "дођу, тако, времена, када памет зашути, будала проговори, а фукара се обогати". Жао ми је поштених људи који су у већини, али и сами су криви кад бирају такве какве бирају.

Name

ЦРНИ

19.12.2015 09:14

Људи моји Срби ако сте Срби моји ста то радите сами себи засто се униставате. Додје цовек из бела света где је успео као мало ко а мозда и нико као он и Милан Паницу дијаспори, унистили сте Паница а сада како ствари стоје окомили сте се на Павловица. Павловиц је побозан и благ цовек ко га једном сретне и види позелеце да се са њим поново сретне и види. Зарадио милионе постао милијардер, досао у своју ратом опустосену отадзбину, видео сиротињу како се пати без посла и насушног хлеба и са својом племенитом супругом одлуцио да помогне своме народу. Одлуцио да подигне универзитет и да просвети младост. Купио Зитопромет да нахрани гладне, Купио банку да запосли 600-700 људи. Направио Павловица Мост јесте да наплацује али не гура паре у дзеп него улазе и гради а за то требају милиони, знаци ако заради на мосту па гради друго, он губи на српској цуприји да јос веци број запосли. Павловиц нема биолоске деце са својом супругом Миром он казе сва су деца наса и све цу да оставим насој деци и Светој Цркви. Али све ти Србин опраста осим успеха погледајте ове коментаре није Павловиц политицар нити председник дрзаве он је успесан америцки бизнисмен који у Америци зарадјује а овде улазе у РС И Босну да помогне . Питам вас ста цовек треба да уради па да га зовемо добротвором. Неко да десет хиљада прилог Цркви и постане дозивотни добротвор, а Павловиц улазе милијарде и неко доводи његово доброцинство у питање и поставља потпитања. Србине на овакав нацин русеци једног великог цовека и привредника ти русис сам себе, своју РС, своју слободу стецену крви најбољих српских синова. Ако је кредит Додику оверен пецатом РС ста је ту спорно од стране господина Павловица, није павловиц адвокат нити министар за финансије да се разумије у детаље да је било ко од нас био на Павловицевом месту и да је са председником дрзаве био у бизнису исто би поступио као и Слободан Павловиц сто је поступио ослањајуци се на струку. Павловиц је власник банке али Павловиц није експерт за банкарство то ради запослена струка, у дрзави и у банци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опет...

19.12.2015 12:33

Браво Црни, најлакше је нападати и лупати као неки други.

Name

лаки

19.12.2015 09:17

Колико год био цист и цестит,кад скоцис у бару пуну блата и г..... упрљацес се сигурно а ми смо назалост ниста друго него бара пуна г.....!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опет..

19.12.2015 11:53

Па већина ових коментара, они дужи нарочито, као да је из истог пера..??!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нећу да ћутим

19.12.2015 12:27

Да је нам богдом још људи као што су Слободан и Мира Павовић. Људи су стекли богаство у Америци, они немају своје биолошке дјеце, али улажу у своју земљу и дају своме народу. Направили су мост (неки би још вољели да иду преко скеле),у својим фирмама запошљава преко 600 радника, у своме селу је направио цркву,за вријеме рата слао је помоћ народу, многима који су избјегли у Америку био је од помоћи. За заслуге према своме народу и цркви одликован је од стране Српске православне цркве. Да ли је још неко од наших богаташа дао овако своме народу, као Слободан и Мира. Мислите да нису негдје друго могли трошити стечено богаство. У његовим фирмама ради доста људи који прехранују своје породице, неки би волили да се све сруши и да људе пошаљу на улицу, на коњтејнере. Готово свакодневни медијски напади на фирме господина Павловића су колатерална штета и спона до циљева који се желе остварити у политичкој борби. Људи видите ли да је ово све политика, они не мисле о последицама своје политичке игранке и како све може да пукне преко леђа недужних људи. Требамо да се мјењамо. Будимо паметни, мислите својом главом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боље ћутити

19.12.2015 22:06

Шта значи то 'богдом'..??

Name

Педја

19.12.2015 13:54

и ја би се надовезао, кад помињете тај Аqва парк који се гради,за васу информацију и само да знате да је опстинска управа тразила 1.5 милиона марака Слободану Павловицу само за "градјевинску ренту", а о томе нико не писе.Па коце да додје и да улазе овдје??Хоце ли американци,Меxиканци да раде у том аqва парку или наса дјеца..Људи не насједајте на пропаганду, тај цовјек је имао и има цасне намјере,вријеме це показати најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана

19.12.2015 21:30

Оставите Павловића На миру. Да сви радимо у пола као ин,свима би нам било боље. Поштујем слободу медија и говора али дајте мало објективности.

ОДГОВОРИТЕ