Син милијардера заклао мајку пуњачем

Рус Јегор Сосин (19) из Москве, син милијардера Игора Сосина (45), дрогиран је пуњачем за мобилни заклао и задавио своју мајку Анастасију Новикову-Сосину (44) након што се са њом посвађао у хотелу "Корстон" у Казању.

Свијет 18.12.2015 | 14:35
Син милијардера заклао мајку пуњачем

Тинејџер је одмах ухапшен, а полицији је рекао да му је мајка прије убиства дала лијекове, због чега је полудио и почео да халуцинира.

Стравичан злочин десио се 11. децембра, али су детаљи о убиству тек сада изашли на видјело. Мајка и син допутовали су у Казањ гдје је Јегор требало да се лијечи од зависности од дроге, пишу руски медији.

Смјестили су се у луксузни хотел "Корстон" и, према ријечима свједока, убрзо су се посвађали. Толико су гласно викали једно на друго да је особље хотела хјтело да позове полицију. Међутим, убрзо се ситуација смирила и они су од тога одустали.

Испоставило се, међутим, да је Јегор убио мајку пуњачем за мобилни. Запослени у хотелу позвали су полицију када су видјели младића да само у гаћама избезумљен шета ходницима. Извор из полиције каже да је несрећна жена прво испребијана.

Јегор Сосин (19) студент је пословних студија на међународној бизнис школи Хулт у Лондону. Хтио је да се обогати попут свог оца, али и да буде независан од родитеља. Зато је и одлучио да оде у Велику Британију и тамо студира. Има сестру Таисију, која је веб дизајнер и живи у САД.

"Тукао ју је крвнички песницама, а онда дохватио пуњач. Толико ју је насилнички давио да јој је помоћу кабла пререзао гркљан. Призор у соби био је језив. Жена је лежала на кревету који је био пун крвавих мрља, а чак је и зид собе био испрскан крвљу", рекао је извор, а преносе руски медији.

Јегор је одмах ухапшен и толико је био дрогиран да је једва стајао на ногама. Полицији је рекао да му је неколико сати прије убиства мајка дала лијекове због којих је почео да халуцинира.

" Срео сам се са мајком због неких медицинских тестова. Допутовали смо у Казањ, а она ми је у хотелу дала неке пилуле, од којих су почеле да ми се привиђају ствари и да халуцинирам. И даље се осјећам чудно и ошамућено", рекао је тинејџер.

Игор Сосин, Јегоров отац и Анастасијин бивши муж, занемио је од шока и не жели да даје изјаве. Он је иначе власник ланца супермаркета "Старик Кхоттабyцх", инвестициони магнат и има луксузне некретнине широм свијета.

Према "Форбсовој" листи, богатство му је процјењено на 18 милијарди долара. Љета проводи на Азурној обали, а једном је дао 20 милиона долара како би за нову жену купио хаљине које је дизајнирала холивудска глумица Шерон Стоун. Крајем 2013. платио је 230.000 долара за транскрипт сценарија за филм Трумана Капотија "Доручак код Тифанија".

Извор: Информер

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

симо

18.12.2015 13:42

Новац је зло!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ло

18.12.2015 13:59

Није новац већ људи !

Name

велес

18.12.2015 15:09

Иза великих пара , увијек стоји нешто , немилосрдно ! Зашто је то тако , још нико није доказао . Вријеме је да метафизика уђе у школе , религија није , изгледа довољна !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.12.2015 17:26

Дзабе је пљацкао отац.

ОДГОВОРИТЕ