Вучић о Националном стадиону, Црвеној звезди и Партизану...

Гостујући у емисији "Политикон" јагодинске телевизије "Палма плус", премијер Србије Александар Вучић потврдио је изградњу Националног стадиона.

Фудбал 19.12.2015 | 23:20
Вучић о Националном стадиону, Црвеној звезди и Партизану...

- Чекам пројекат Фудбалског савеза Србије и за коју годину направићемо Национални стадион који би требало да врати уложени новац. Вратићемо га кроз продају дресова, мајица, шортсева наших звезда, јер ћемо у будућности ваљда имати фудбалске мајсторе вредне на светском тржишту - каже Вучић.

Он је истакао да стадиони Црвене звезде и Партизана у овом тренутку не испуњавају услове за одигравање европских утакмица.

- Уложићемо новац у Национални стадион, иако ме већ злобници опомињу зашто не улажем у болнице и школе. Уложићемо и у болнице, и у школе, али и у фудбалски стадион, како бисмо наредних година имали где да играмо европска и светска такмичења.

Вучић се осврнуо и на полусезону Црвене звезде и Партизана.

- Импозантна је била Црвена звезда у домаћем, а Партизан у европском такмичењу. Иако сам звездаш, свим срцем сам навијао за црно-беле у Лиги Европе, јер није мала ствар победити АЗ Алкмар и Аугзбург у гостима, и на свом терену АЗ. Био сам несрећан због бесмислено примљеног гола од Аугзбурга у 90. минуту, али то је живот, то је спорт. Желим и једнима и другима пуно среће у наредној години и да нас што боље репрезентују у Европи - рекао је Вучић гостујући на јагодинској телевизији "Палма плус".

Коментари / 0

Оставите коментар