Катаи: Желим са Звездом у Лигу шампиона!

Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи најавио је да ће остати да помогне тиму да се следеће сезоне пласира у Лигу шампиона.

Фудбал 19.12.2015 | 23:00
Катаи: Желим са Звездом у Лигу шампиона!

"Нико се није надао оваквој полусезони, да ћемо низати толико победа после елиминације у Европи и два ремија у првенству", рекао је Катаи новинарима на стадиону Звезде.

Звезда је сезону почела елиминацијом од Кајрата у првом колу квалификација за Лигу Европе, а потом је освојила само пет бодова у прва три кола Супер лиге.

Црвено-бели су након тога везали 19 победа и после 22 првенствена кола су убедљиво први на табели са 25 бодова више од другопласираног Чукаричког.

"Почетак је био такав због неуиграности, увек је најтеже на старту. Ипак је много играча промењено у односу на прошлу сезону. Показали смо карактер и везали оволико победа", казао је Катаи.

Према његовим речима, предност на табели јесте велика, али Звезда ће се трудити да продужи серију победа.

"Ући ћемо у историју, то не може да се купи новцем, драго ми је што ћемо остати упамћени по томе", рекао је Катаи.

Он је казао да су порази од Кајрата пореметили екипу на почетку, али да је то брзо прежаљено.

"То нас је мало пореметило, што се осетило и на почетку првенства. Брзо смо прежалили Европу, окренули се домаћем првенству и показали колико вредимо", навео је он.

Катаи је са 13 голова други стрелац српског првенства, иза саиграча из Звезде Уга Вијеире, који је постигао један више.

"Наравно да би ми значило да будем најбољи стрелац, али ми то с друге стране ништа не би значило да немамо овакве резултате", додао је он.

Катаи је рекао да не зна ништа о евентуалним понудама страних клубова и да га нико није звао.

"Мало је вероватно да ћу отићи, желим да останем до краја, подигнем пехар са саиграчима, уђем у Лигу шампиона, а после тога...", рекао је Катаи.

Коментари / 0

Оставите коментар