Гроф: Клоп и Грујић причали на течном енглеском!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да је поносан на резултате ове сезоне.

Фудбал 16.12.2015 | 12:00
Гроф: Клоп и Грујић причали на течном енглеском!

Он је додао да против Јавора очекује и 19. узастопну победу, иако због суспензије неће водити екипу.

"Очекује нас тешко гостовање на тешком терену. Имамо обавезу због себе, али и навијача да победимо. Много смо задовољни, срећни и поносни на учинак ове сезоне. Морамо да покажемо глад за победама и да померимо рекорд", рекао је Божовић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Божовић се осврнуо на изјаве из ивањичког клуба, чији играчи су најавили победу у мечу са лидером Суперлиге.

"Тешко смо победили Јавор у првом овосезонском дуелу. Ипак, судија није свирао пенал у два наврата у истом нападу. То што желе да нас победе је спортски и нормално. И ја сам волео да савладам Звезду као играч, била нам је већи изазов од Хајдука, Динама и Партизана"

Божовић је потврдио да сутра неће водити екипу због двомесечне суспензије и инцидента против Борца у Купу Србије.

"Писмо још није стигло, путује, мислим да је сада на Славији на кружном току... Медјутим, нећу бити на клупи јер сам кажњен. Из ФШ је стигао факс да сам кажњен, али човек који ради са тиме је партизановац и нећемо да се играмо".

Према његовим речима постоји велико интересовање страних клубова за играче и поновио да је продаја, уз учесће у европским лигама, решава финансијске проблеме.

"Објективно, само од продаје играча клуб може да функционише, уз пласман у Лигу Европе или Лигу шампиона. Мислим да би учесће у тим лигама за две или три године Звезда могла да врати дугове. Имамо доста понуда, највише за Грујића. Чуо сам да је Клоп звао Грујића, разговарали су на течном енглеском језику...", нашалио се у свом стилу Божовић.

Фудбалер црвено-белих Александар Катаи нада се наставку успешног низа.

"Очекује нас тешка утакмица, Јавор је се одлично показао у Београду. Морамо да дамо максимум и наставимо низ победа", поручио је Катаи.

Утакмица 22. кола Суперлиге измедју Јавора и Црвене звезде игра се у среду од 15 сати у Ивањици.

Коментари / 0

Оставите коментар