Друловић: Не знам да ли остајем у Партизану!

Тренер Партизана Љубинко Друловић рекао је да не зна да ли му је утакмица против Борца последња на клупи црно-белих.

Фудбал 16.12.2015 | 10:40
Друловић: Не знам да ли остајем у Партизану!

Он је истакао да жели да победом заврши први део сезоне у Супер лиги Србије.

"Очекује нас тешка утакмица против Борца који ове сезоне игра добро и ефикасно. Заслужено је на позицији на којој јесте. То је екипа која воли да се надиграва. Биће тешка утакмица. И поред празног стадиона морамо да дамо максимум и да победом завршимо полусезону", рекао је Друловић новинарима на стадиону Партизана.

Партизан у среду од 17.00 дочекује Борац у утакмици 22. кола Супер лиге Србије. Црно-бели су на петом месту на табели домаћег шампионата са 33 бода, док је чачанска екипа друга са четири бода више.

"Познајемо екипу Борца, знамо њихов квалитет, покушаће да нас изненади као што је изненадио Звезду, али се надам да нећемо бити наивни и примати лако голове", рекао је Друловић.

Друловић је навео да на сутрашњој утакмици неће моћи да рачуна на Марка Јевтовића због картона и додао да је још неизвесно ко ће од играча моћи да игра.

После пораза од Аугсбурга и елиминације Партизана из Лиге Европа управни одбор црно-белих је поднео оставку, а генерални директор Милош Вазура је тада изјавио да ће Друловић сигурно водити екипу до краја првог дела сезоне. У медијима су се одмах појавиле информације да ће њега на клупи Партизана заменити Иван Томић.

"Искрено, припремам утакмицу као и све до сада. Да ли ће бити последња, ја стварно не знам", навео је Друловић.

Новинаре је занимало и како би оценио свој рад у Партизану од како је преузео тим од средине октобра.

"С обзиром на све услове који су били, задовољан сам, оценио бих свој рад изузетно позитивно... Осим тог резултата против Аугсбурга... Сигурно да сам ја највиже желео ту победу", рекао је Друловић.

"Мој боравак у Партизану можемо да поделимо у два дела. Један део је када сам дошао и наследио екипу која је била у проблему, то није била добра фаза. Друга фаза је после паузе у првенству. Екипа је почела да игра много боље. Неке повреде су нас пореметиле, остајали смо без важних играча. У другој фази смо играли много боље, осим против Аугсбурга", додао је Друловић.

Он се поново осврнуо на тај меч против Аугсбурга.

"Нама је било најтеже, желели смо успех, али то је фудбал. Порази су део фудбала. Можда ми у Србији претерујемо и све схватамо трагично. Направили смо трагедију иако је то само један фудбалски пораз. Тешко нам је пало, али живот иде даље", рекао је Друловић.

Без обзира да ли ће и на пролеће бити тренер Партизана или не, Друловић је казао да су екипи потребна појачања на позицијама централног бека и задњег везног. Дан после утакмице са Борцем играчи Партизана одлазе на одмор, а окупљање за наставак сезоне заказано је за 14. јануар.

Коментари / 0

Оставите коментар