Црнадак честитао отварање поглавља

Министар иностраних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак честитао је данас , у телефонском разговору, првом потпредсједнику Владе и министру иностраних послова Србије Ивици Дачићу на отварању приступних преговора за пуноправно чланство Републике Србије у Европској унији.

Република Српска 15.12.2015 | 16:12
Црнадак честитао отварање поглавља

Министар Црнадак је такође изразио наду да ће овај велики успјех власти Републике Србије подстаћи Босну и Херцеговину на појачавање напора за испуњавање услова за подношење захтјева за приступање Европској унији.

Црнадак је овом приликом министра Дачића информисао и о ситуацији о БиХ у контескту посљедњих дешавања у Новом Граду и одлуке Уставног суда БиХ о Дану Републике Српске.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

зумба

15.12.2015 15:02

"Црнадак је овом приликом министра Дачића информисао и о ситуацији о БиХ у контескту посљедњих дешавања у Новом Граду и одлуке Уставног суда БиХ о Дану Републике Српске.!" КАКАВ БЕЗОБРАЗЛУК.АКО РЕПУБЛИКА СРПСКА ИМА СПЕЦИЈАЛНЕ ОДНОСЕ СА СРБИЈОМ НЕМА СА БИХ.НЕМА СТА ДА ЦРНАДАК ИЗВЈЕСТАВА ДАЦИЦА О СУДУ И ТУЗИЛАСТВУ,ТО ЈЕ УНУТРАСЊА СТВАР БИХ.ТРЕБО МУ ЈЕ ЈОС САЛУТИРАТИ.НИСИ ТИ ИГОРЕ ЗРЕО ЗА ТАЈ ПОЛОЗАЈ....

ОДГОВОРИТЕ