НАЈНОВИЈА ВИЈЕСТ - Саво Милошевић на челу Партизана?!

Како незванично сазнајемо, некадашњи голгетер црно-белих и актуелни потпредседник ФСС први је "пик" управе клуба у оставци.

Фудбал 15.12.2015 | 00:20
НАЈНОВИЈА ВИЈЕСТ - Саво Милошевић на челу Партизана?!

Саво Милошевић нови председник Партизана?!

Према незваничним информацијама, актуелно руководство првака Србије, које је у петак поднело колективну оставку, понудило је прослављеном центарфору, сада потпредседнику Фудбалског савеза Србије, да преузме "кормило" клуба од Зорана Поповића.

"Лоптица" је сада у Милошевићевом дворишту и он убрзо треба да реши да ли хоће и може да стане на чело славног клуба.

Он је, како сазнајемо, близу одлуке да прихвати понуду, а ако буде рекао "да", већ је извесно да ће се суочити са јаким опозиционим фронтом, састављеним од појединих легенди клуба и значајног дела навијача Партизана, који су их петицијом на интернету позвали да "спасу клуб од људи као што су Милош Вазура, Милорад Вучелић или не дај Боже, Фаљи Рамадани".

Према сазнањима нашег портала, легенде црно-белих сматрају да би Милошевић само представљао параван људима који "ведре и облаче" у Хумској 1, а који немају много везе са клубом и фудбалом.

Они, наравно, немају ништа против Милошевића, нити Ивана Томића - већ "виђеног" на клупи уместо Љубинка Друловића - али их не желе у комбинацији са гарнитуром која је формално пристала да оде из Партизана, а у пракси планира да експресно озакони свој останак у фотељама и ложи на западној трибини.

Већ је јавна тајна да се ни председник Зоран Поповић није превише питао око стратешких одлука у Партизану, али је план његових партнера и сарадника да управо Поповић одласком "покрије" неуспехе на спортском плану, а да они задрже своја места.

Милошевић се искристалисао као личност која би могла да амортизује бес навијача због пораза од Аугзбурга у Лиги Европе и катастрофалног учинка у Суперлиги Србије, међутим, друге легенде клуба верују да би се у наведеном сценарију десила само "козметичка" промена и да на то не сме да се пристане.

Као и многих претходних година, чека нас буран крај године у Хумској 1...

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Крњаја

15.12.2015 21:10

Сава, на залост, није на листи подобних екипе у оставци.. ..засто је бн тв укинута са сбб?

ОДГОВОРИТЕ