Шта пише у Додиковом родном листу!?

У родном листу Милорада Додика у рубрикама "националност" и "вјероисповијест", умјесто Србин и православац, стоје тачкице. 

Република Српска 14.12.2015 | 22:59
Шта пише у Додиковом родном листу!?

Међутим, то што стоје тачкице умјесто Србин православне вјероисповјести у родном листу из 2006. године, који је објавио портал "Истинито", Додику није сметало да подигне свих ових година националну температуру и себе представи као "великим" Србином и заштитником свеукупног српства.

Србовање и игра на националну карту доносила му је сигурне гласове на изборима и омогућила му је да буде "господар" Републике Српске, коју је поистовијетио са собом.

Иницирајући још једну "побуну" против институција БиХ, Агенције СИПА, Суда БиХ и Тужилаштва БиХ, Милорад Додик, предсједник Републике Српске, осим што је покушао да стави до знања функционерима Савеза за промјене на нивоу БиХ ко је газда у Републици Српској, покушао је и да се још једном представи врхунским заштитником српства у Српској/БиХ.

Само неупућени у дешавања у Републици Српској у посљедњих десет година (колико је СНСД на власти), могу да повјерују да је одлука о прекиду сарадње републичких полицијских структура са безбједносним и правосудним институцијама БиХ, потез којим Милорад Додик настоји да заштити интересе грађана Републике Српске.

Далеко је више аргумената који доказују да је ово очајнички покушај да се ограничи дјеловање Агенције СИПА и Тужилаштва БиХ на територији Републике Српске, не би ли се бар успориле истраге о бројним аферама у којима су главни актери људи из врха СНСД, блиски Милораду Додику. Тачније, они који су по његовом налогу током протеклих десет година из земље изнијели стотине милиона марака, а буџет Републике Српске, у збиру, оштетили за неколико милијарди.

Прије тачно четири године, Специјално тужилаштво Републике Српске обуставило је истрагу против Милорада Додика и још шест особа које су биле осумњичене за злоупотребу службеног положаја приликом изградње аутопута Бањалука - Градишка, зграде Владе Републике Српске, РТВ дома и куповине стамбено-пословног објекта у Бањалуци.

Специјално тужилаштво Републике Српске донијело је наредбу о обустави истраге, наводећи да нема довољно доказа да су осумњичени учинили кривично дјело "злоупотреба службеног положаја или овлаштења".

Осим истраге против Додика, који је тада био премијер Републике Српске, обустављена је и истрага против Александра Џомбића, тадашњег министра финансија Републике Српске, Младена Лазендића, бившег директора ЈП "Путеви Републике Српске", Недељка Чубриловића, министра саобраћаја и веза Републике Српске, Фатиме Фатибеговић, бившег министра за просторно уређење, грађевинарство и екологију, Миленка Дакића, помоћника министра у том министарству, и Драгана Давидовића, генералног директора РТРС.

Истрага коју је обуставило Специјално тужилаштво Републике Српске, спроведена је по наредби Тужилаштва БиХ, а осумњиченима је било стављено на терет да су у намјери да другоме прибаве имовинску корист истовремено нанијели штету буџету Републике Српске, јер су искористили своје положаје и овлашћења и својим радњама приликом изградње горе поменутих објеката омогућили прибављање имовинске користи Привредном друштву "Интеграл инжењеринг" у вишемилионском износу, а за исти износ оштетили Српску.

Тада је Милорад Додик био далеко моћнији, јер је СНСД дијелио и власт на нивоу БиХ, па је имао и механизме уцјене коалиционих партнера који су му омогућили да посао Тужилаштва БиХ преузме Специјално тужилаштво Републике Српске. Крајњи резултат је било обустављање истраге. Иначе, Специјално тужилаштво које је он и основао доласком други пут на власт 2006. служило му је углавном за привидну борбу против организованог криминала и корупције, а много више за обрачун са политичким неистомишљеницима.

И сада се покушавају провести истраге о неколико крупних афера у Српској, а све с циљем да оптужница буде подигнута пред правосуђем Републике Српске, како би се избјегла јурисдикција Тужилаштва БиХ.

Робна кућа "Боска", "Фабрика глинице Бирач", "Бобар банка", "Банка Српске", куповина виле на Дедињу, само су неке од нерасвијетљених афера које су у збиру Републику Српску коштале више од милијарду марака.

Штафету националног вође Додик је 2006. године преузео од СДС уз благослов међународне заједнице која му је прећутно одобравала и млако реаговала на обећања о референдуму о отцјепљењу Републике Српске. Захваљујући тим обећањима , СНСД је на општим изборима 2006. однио убједљиву побједу, као и на локалним изборима 2008. захваљујући новцу од продаје "Телекома Републике Српске".

Додик и његов СНСД је од тада био све, само не фактор стабилности и просперитета у Српској и БиХ. Стално провоцирање међународне заједнице, политичког Сарајева и опозиције коју је омаловажавао, вјешто прикривајући пљачку буџетског новца и националних добара, од Републике Српске је створило нестабилну, политички разједињену и сиромашну земљу.

Он, који је србовао и кад мјеста србовању није било, који је подијелио Србе на оне који су ЗА и ПРОТИВ Додика и сада на све начине покушава да се представи заштитником српства и српских интереса. Како му ништа није свето, па ни Српска православна црква, и њу је уз помоћ корумпираних владика упрегао у своја кола, која су одавно кренула низбрдо.

Родни лист Милорада Додика из 2006. године


Извор: Истинито / БН ТВ

Коментари / 83

Оставите коментар
Name

Јоцо

14.12.2015 11:32

Па и за моје дијете су ми овакав исти родни лист дали, нисам ни сконтао док нисам дошао кући!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тоxиц

14.12.2015 16:00

Па висе се баве тиме ста це уписати Босњацима.

Name

ЦОЛЕ

14.12.2015 16:01

има на интернету , неки хрватски сајт гдје пише да је он Хрват поријеклом неко село код Томислав Града , бивше Дувно .

Name

лол

15.12.2015 10:59

Овде је националност и вероисповест занимање а за неке и комерцијала !

Name

Глупост

15.12.2015 11:10

Ово је ноторна глупост. Већини коментатора ово исто стоји у родном листу! Националност и вјероисповјест се уписује у матичну књигу искључиво на захтјев, а не по аутоматизму! Провјерите своје родне листове!

Name

микић

16.12.2015 18:40

Људи моји шта вам је бавите се и даље СИПОМ,што се више бавите Сипом рејтинг Додика расте,пустите родне листове.

Name

СДСН

14.12.2015 11:34

Мозе нам се. Нисмо криви када сте непаметни! Не рацунајте на постење и владавину закона овдје! "Марвизам" даје деценију резултате (ово се не мисли да је неко марва). Рацунамо на васе гласове!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

па

14.12.2015 11:37

НИСТА ЦУДНО КАО И СВЕ ОСТАЛЕ "ПРЕЛИВОДЕ"-ТАЈ ЦЕ ЗА НОВАЦ ПРОМИЈЕНИТИ СВЕ И ВЈЕРУ И НАЦИЈУ И СВЕ ОСТАЛО ;ПА ЦАК И ИМЕ ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Додик

14.12.2015 13:33

Зна се...ХДЗ.

Name

борац РС

14.12.2015 11:37

ОД ТАКВОГ КАБАДАХИЈЕ НИСТА НЕОБИЦНО.ЊЕМУ СУ БИТНЕ ПАРЕ А НЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

соколац

16.12.2015 18:07

Будимо реални, свима су нам битније паре него РС! Крени од себе

Name

Тито

14.12.2015 11:42

То је мој уценик....Полако маске спадају о српском патриотизму иза којег стоји само лицни интерес.Да смо сви у рату гледали лицни интерес и материјални ови данас неби имали гдје сједити назалост уцесници рата су заборављени предати забораву понекад се спомену деветог јануара и 21 Архандјела слава мупа Рс.Нека је слава и цаст свима који су зивоте полозили у темеље Српске а овим другима нека је на цаст и савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

14.12.2015 13:55

Ако падају полако онда смо невиђено глупи.

Name

српкиња

14.12.2015 11:42

Он сопственом народу жели смрт, само да би се одржао на власти. Плаше ме плаћени новинари од стране СНСД-а и реторика РТРС-а (већ видјена од стране многих "државних" телевизија за време ратова '90.г.) који не размишљају да раде на штету сопственог народа. Погледајте мало шире, људи моји. По друштвеним мрежама позивају на линч и убијање оних који не мисле као они... Нама већи непријатељ не треба од нас самих. Ничија није горела до зоре, па неће ни његова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бјегунац

14.12.2015 11:45

Миле брате а ста је са ДГС-ом ? Трази ме тузиластво БиХ могу ли уци на Градиску или неки други границни прелаз у РС без проблема. Ако могу гласам за тебе ! Хахахаха Роди годино ј... се сиротињо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

14.12.2015 11:45

Наднационални кретен! .ебе годинама народ у здрав мозак.Највећи уништитељ свог народа!Е, па неће више моћи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анте

14.12.2015 11:46

Брат Цовицев воле паре а нација небитна могу да казу да су Хрвати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није тачно

14.12.2015 11:46

Не могу да вјерујем сам себи да ћу бранити Додика. Свима чији су подаци увезени из старе базе стоји празно мјесто или тачкице. Ако се подаци уносе ручно, као што су новорођенчад, онда им се уписују националност и вјероисповјест. Ако неко жели да му пише која му је вјероисповјест и националност, треба да уплати 6 КМ општинске таксе да му се изврши исправка у електронској матичној књизи. То је цијела прича а све остало је спамовање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ловац

14.12.2015 16:18

У којој је то опстини? Али он је велики Србин! Зар му то није за понос да му стоји у родном листу!

Name

ре није тачно 1

14.12.2015 16:31

Додик нема 6 КМ де да се организујемо и скупимо,да му упишу шта је ,да не буде остали

Name

Брле

14.12.2015 17:26

Донекле си у праву, али је истина да у родном листу не писе да је СРБИН, то је цињеница.

Name

Никола Требиње

14.12.2015 11:51

Дај не млатите па да није Србин неби могао бити пресјеник Републике Српске Ово се све мозе настимат на рацунару

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фаул

14.12.2015 11:55

Само ви причајте оде Миле у монахе, тамо не суди суд БиХ, Ја циркуса хахахахаахахха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соколац

14.12.2015 11:56

За Додика из ИНАТА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

14.12.2015 12:05

А тебе на психијатрију из потребе! Како само мозес бити тако малоуман... Додусе, љаксе си ти! Ста сељак зна о завицају...

Name

дивља јабука

14.12.2015 12:06

Јеси ли и болестан из ината?

Name

за Соколац

14.12.2015 12:12

Јос це ти коњи а и ти с њима љумати по путевима око Сокоца.Клици предсједнику биједнице и буди биједник и даље ал њега нецес спасити.

Name

Соколац

14.12.2015 12:43

ИЗ ИНАТА !!!

Name

Неко

14.12.2015 14:36

Види се да си побјегао са психијатрије

Name

пидјама

15.12.2015 05:40

Јеси побјегао у пидзами,хладно је?

Name

Ја

14.12.2015 11:57

Он је издајица, тацније, тамо треба да писе да је масон! Ако се кога масони боје то је онда православаца! А он је ту (Баја) да унисти вјеру у бога и да нас доведе до просјацког стапа...да им је лаксе да на поробе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

а

14.12.2015 12:00

То це бит према потреби.....кад треба хрват-хрват,муслиман-муслиман и тд........То ти је данасње стање насе јадне земље......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

14.12.2015 12:02

Ја не знам шта пише код мене???. Морам провјерити чим пре. Могу бити и тачке и тачкице,али невидим да то мијења моја уверења.Са оваким ставарима ,око родног листа,подржавате Додика.Ја мислим да сам космополита,мада је то тешко бити,али то подразумјева да најпре волим своју дјецу ,себе,своју породицу,пријатеље,познанике.Волим и своју Српску нацију и православну вјеру,али ничији другачији пут према Богу неоспоравам.Код српског народа ,ако хоћеш некога да елеминишеш,реци и докажи "покро паре".Све српски народ опрости осим тога.Само што су "ликови на чекању", није поштено да их прозивам.Нису то ни Босић,Чавић,Буреновић и ти. Али у сјенци слика конференција за новинаре се виде "ликови на чекању",који би украли и Бога да могу.Зато се обичом народу "згадило" гласање и паметни људи "абдицирају",тј. не гласају.Лијеп поздрав и свако добро свима без обзира на вјеру и нацију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

14.12.2015 12:03

То додо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим ја

14.12.2015 12:06

У мени буди само осецај гадјења!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

14.12.2015 12:28

Додик је мелем за будале!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тарзан

14.12.2015 12:31

Назалост у БиХ мозете мјесецно мјењати национално опредјељење сходно радном мјесту које зелите гдје се трази националност таквих имате у институцијама БиХ колико год хоцете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добар Србин ћирилицом пише

14.12.2015 12:32

Кад сам једном свом колеги једном приликом рекао да сам и биљи и одговорнији србин од Додика он ми се само насмијао и рекао да немам појма о животу.Е сад могу том истом свом колеги да скинам мрак са очију и да му покажем све своје документе и разне обрасце који нису попуњени тачкицама и латиницом.Истина дође кад тад.Не пада сњег да покрије бријег,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

14.12.2015 12:56

Додик је Србин по занимању.

Name

За Бањалуцанин

14.12.2015 14:37

Он је по занимању сверцер субспецијалиста за банке и тендере а и политицку корупцију

Name

Ти

14.12.2015 15:33

Си Србин зато сто писес цирилицу и сто ти у папиру писе тако? Браво Србине.

Name

БЛука

14.12.2015 12:56

Препорука свима да провјере своје родне листове код матичара поготово рођени прије 1980.год јер се овај податак није уписивао у матичне књиге па по аутоматизму није уписан ни у електронску базу података на основу које се и издају ови изводи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОНАВЉАМ:

14.12.2015 13:08

Не браним га, поготово у сфери привредног криминала за који је могао, и морао, знати, чак и ако он није директно ''омастио бркове'', ал' мислим да је некдашњи матичар био Бог и да је уписивао податке по сопственом нахођењу, барем, је тако било, конкретно, у мом случају. Дакле, не слажем се с тим да се на овакав начин обрачунавамо с њим, иако , понављам, морао је знати пре или доцније за лоповлук својих ''ближњих'' чак и ако није ''директно'' учествовао у отимачини ''народских папа''', а то поткрепљујем чињеницом да сваки домаћин пре или доцније дозна шта се дешава у његовој кући. тј. домаћинству. Тачка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Икона

14.12.2015 13:55

По закону БиХ, ако се није изјашњавао као Србин, не може бити предсједник Републике Српске. Захтјевам његову хитну смјену. Знам да ово читају и господа политичари. Дакле не дозвољавам вам одлагање дјеловања по овом мом захтјеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

14.12.2015 14:14

Много људи има ове тацкице у родном листу, Срби и православци су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика...

14.12.2015 14:15

Људи ја пола плате потросим мјесецно на грицкалице и сјеменке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јане

14.12.2015 14:16

Као и све остало, битно је ко писе/прица, а не ста се писе/прица. Тразис длаку у јајету, а ти си мозда цупавији него сто видис кад се погледас у огледало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

14.12.2015 14:21

Па ста сад, је ли зато сто не писе у родном листу треба да каземо да није Србин. Па то су нама Србима прије рата редовно остављали празну рубрику за нацију и вјеру. А и ми будале били Југословени, да не повриједимо остале. Остале који су се кризмали и сунетили без стида. Ми смо себи и дан данас највеци непријатељи

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.12.2015 14:22

Ста вриједи политицарима испуњен родни лист кад у њему не писе оно највазније лопов или постен... Био то Додик или Босиц. :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОВО ЈЕ МАЛО ПРЕВИШЕ

14.12.2015 14:25

Само да не испадне да је ''поријеклом'' из усташке породице као што су ''спочитавали'' Воји Шешељу ономад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

14.12.2015 14:45

Ми смо људска раса и прије свега ми би требали бити људи. На жалост ове подјеле, на нацију и вјеру, јест нас довело баш овдје гдје смо сад. Знам да многи ово никад неће разумијети, али сви они велики Срби, Хрвати, Бошњаци, сви велики вјерници свих опција, а које сам ја лично упознао су ме, најблаже речено разочарали и разувјерили, већ 90-тих, у своју добронамјерност. Док се год не ријешимо ових предрасуда нећемо имати напредка, ваљда је то јасно свима ко се осврне све ове године уназад. Наш задатак је прије свега да оправдамо наше љуско постојање кроз људскост. Теко послије тога можемо бити оно што мислимо да јесмо и да се дијелимо на нације, народе и вјере. Живимо на тако малом простору, а оволике подијеле међу нама, говоримо исти језик и не треба нам преводилац. Шта смо ми дакле, има ли одговора на ово наше јадно стање...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

антицрвени

14.12.2015 14:52

Теска комуњара и криминалац, какав Србин. Да је Србин не бих униставао и пљацкао свој народ. Зна се да Само Слога Србина Спасава, а не криминалци и лопови. Питање да ли је и крстен у Цркви!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за антицрвени

14.12.2015 15:18

Ти си антисрбин и античовјек, а не антицрвени. Због таквих и јесмо у овом јадном стању.

Name

Богоје

14.12.2015 15:04

Па ја вам пет година говорим да је цовек Јевреј јер то знам преко покојног Атијасам који се представљао као Рабин РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаире БЛ

14.12.2015 15:18

Лијевцанин је то. До 90-те су пљували на попове, нису им дали у двористе да удју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

14.12.2015 15:18

Устаса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

14.12.2015 15:37

Чисти.

Name

Семир

14.12.2015 15:18

Само два прста му исјеци и онда је прави балија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цоле

14.12.2015 16:42

КАКО ВАМ НЕ ДОСАДИ ДОДИКОВ ЗИВОТ И КАРИЈЕРА ЦОВЈЕК ЈЕ СПОСОБАН ДА МАНИПУЛИСЕ И ЦУВА СРПСКУ И ЗАТО ЈЕ НА ВЛАСТИ 11 ГОДИНА -ТРЕБА И ЗАТО БИТИ МАХЕР

ОДГОВОРИТЕ
Name

..

15.12.2015 17:33

Наравно јер је успио да излуди нард,и да му све верује.

Name

посавина

14.12.2015 16:43

Лака лактаска теска пљацкаска тако су називали 90их људе из Лактаса.Српска села су крали.куда они продју ту трава не расте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

к и м е

14.12.2015 17:07

Нас је 4 браце и сестара, код сваког писе разлицито име оца, а сви смо од истог оца. Код нас су матицари неписмени и необразовани радили кад се Додик родио. Ни данас нису матицари струцно оспособљени да знају руковати модерним компјутерским средствима. А корумпција је на високом нивоу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.12.2015 22:22

Ето све су лијепо написали само матицар слуцајно погријесио националност и вјетоисповјест!? Дај не будите смијесни и не браните неодбраниво.Били комунисти и материјалисти и нису хтјели да се изјасњавају.Обицне преливоде као и дан данас!

Name

Брле

14.12.2015 17:20

Сви припадници СНСД-а су такви, све го лазов и преварант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

14.12.2015 19:00

Његово право име је Фрањо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борислав

14.12.2015 22:26

Милорад Додик и његова породица су били титови пионири, титови омладинци а касније је Доди ицн постао комунист и цлан странке Анте Марковица. Никад тај није био србин нти је први сазив Скупстине избран као србн. Он се касније одвоио од Анте постао самотални посланик у Скупстини БиХ. Н основу тог "смостални он оснива странку СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

муслиман а србин

14.12.2015 22:56

Ми муслимани православне вјероисповјести смо се борили као војници у ВРС против Алијиних арапа и мудзахедина. Ми муслимане православне вјере никад нисмо заборавили ко су нам дједови били нити се стидимо насих славних предака. Нека нам зиви наса РС и Српска БХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

15.12.2015 00:42

Јел дошла струја у село, ил' је још увијек на акумулатор?

Name

лк

15.12.2015 08:25

Добро јутро Миле.

Name

Мравојед

15.12.2015 05:49

-Додик неговори како мисли него како народ воли да цује. Мозда је тад имао претензије да створи нову Југу,буде други Тито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

15.12.2015 06:12

Питате се ко је Додик. Додик је највеци олос , зато је прихватио да води Србе у пропаст, да унисти ту нацију. Стици це га Бозије казне!

ОДГОВОРИТЕ
Name

поповиц

15.12.2015 06:44

Цуј сест км зар немозе дзабе па фали вам срба ф..аре једне Опстинске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посавина

15.12.2015 08:41

Знаци баја неопредељен,ако где зАтреба мозе бити овај или онај.Зато му је досао пријатељ драган ц. у посету да му то цестита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис

15.12.2015 08:54

Драго ми је да БН тв овко несто публицира.На Такозваној РТРС немозес ниста друго видјети само сире национализам. Драго ми је за овај теxт од БН свака цаст. Тако даље радите позз

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

15.12.2015 09:05

Занимљив је овај поздрав са три прста и занимљиво је ко га је све користио у историји.Прогуглајте мало...

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

15.12.2015 10:23

Лудак Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

правилно

15.12.2015 12:06

Сада се питају родитељи да ли це новородјенцадима стајати националност и вјероисповјест.. у оној бивсој дрзави се то није ни питало ни писало, изузев на изрицит захтјев родитеља..а данас то није проблем уписати накнадно, на захтјев код матицара се уписе у родни лист за 5 минута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

15.12.2015 13:30

Презиме казе да Додик није Србин а то су ти јањицари најопаснији ни Сесељ није далеко од хрвата а толико српство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

15.12.2015 16:14

Проблем је сто у закону не постоји националност КОМУНИСТА, а у рубрици вероисповест не мозес написати ОКОРЕЛИ КОМУНИСТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рецепт

15.12.2015 19:33

Прозвати, показати и доказати, санкционисати за примјер свима који би се можда сутра усудили нешто слично. Ствар је једноставна. Међу људима нема богова. И идемо длаје са здравијим снагама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хипхоп

16.12.2015 06:38

Има ли ко идеју где на скијање сад за одмор. А то јели Миле посо или досо пусти то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амир

16.12.2015 10:39

У моме родном листу пише националност/народност српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ Мостар

16.12.2015 21:02

Па шта хоћете рећи? И ја добро знам шта сам, а у родном листу у рубрици етничка припадност ми стоји цртица. Не контам у чему је квака?

ОДГОВОРИТЕ