Искра из Андрићграда "ексклузивно" сазнаје

Један од битних праваца Плана за рушење власти у Републици Српској, који су сачинили странци а кога опозиција треба да се придржава, јесте повећан ниво оптужби и криминализација МУП-а Српске и РТРС-а, наводи портал "Искра" у власништву Андрићграда и Емира Кустурице.

Република Српска 12.12.2015 | 15:03
Искра из Андрићграда "ексклузивно" сазнаје

Текст преносимо у цјелости:

"То је од пресудне важности за прољеће 2016. и за могућност протестних окупљања, јер ће најважнији сегменти бити медији и безбједност. Ако МУП Српске буде оптужен да штити криминалце због политичког утицаја, добро осмишљеном и упорном кампањом против МУП-а - грађани Српске неће имати респекта. Слично треба да се ради са РТРС која мора да буде стално под пристиском и то много јаче него раније јер је њен утицај био доста потцјењен", наводи се у другом дијелу Плана за рушење власти у Републици Српској који је у посједу портала "Искра".

Након што се одустало од јесењих демонстрација због недовољног броја незадовољних грађана, потребно је да МУП и РТРС буду додатно проблематизоване институције и омрзнуте код становника ентитета, истиче се у у тексту под насловом "Акције 'Прољеће 2016' и 'Помрачење' - Други дио плана међународних центара за рушење власти у Републици Српској", који је објавио портал "Искра".

У Плану се наглашава да ће "дјеловање опозиције Републике Српске бити у пет праваца, док ће колатерални правци бити од међународних фактора /ОХР, Америка, Енглеска.../".

У другом дијелу Плана, од опозиције Републике Српске се захтјева да поради на промјени скупштинске већине у корист Савеза за промјене, јер, како кажу, "математичке разлике нису велике у корист власти, те да треба наћи неколико погодних посланика попут господина Шукала и Ђорђића који би пришли Савезу за промјене".

"Као посебно битно у Плану који су скројили странци наводи се препорука 'да се Драган Чавић, предсједник Народног демократског покрета, мора наметнути као вођа опозиционих посланика у Народној скупштини Републике Срске, јер остали немају довољно ауторитета и искуства као Чавић, који је провјерен и добар за сарадњу у нашим пројектима", пише у другом дијелу План који је у посједу "Искре".

Један од праваца за дјеловање опозиције, према Плану за рушење актуелне власти у Републици Српској, "јесте реактивирање притисака на коалиционе партнере СНСД-а - партију Социјалиста и ДНС чије лидере треба поново понудити да промјене страну и добију амнестију ако има каквих оптужби на њихов рачун. Ако не пристану, демонстративно им показати да су једнако одговорни као предсједник Републике Милорад Додик и СНСД", додаје се у тексту.

Ту не треба, како је раније било замишљено, играти на подршку из Србије, што се већ показало лошим избором, већ их треба директно притиснути унутар БиХ, наводи се у Плану и додаје да "унутар самог СП-а и ДНС-а, а нарочито СНСД-а треба наставити са тражењем погодних особа у политичкој и парламентарној структури, било понудом за заштиту од прогона, ако пристану на сарадњу, или подршком и гаранцијама за будућност, уколико самостално почну да промовишу политичке разлике у СНСД-у и нуде властиту политичку визију".

План за рушење власти у Српској, који су скројили странци, налаже и да се "новембар и децембар искористе за јачање капацитета и интегритета људи из Републике Српске на позицијама у БиХ који морају јединствено да наступе у Српској на групним састанцима, трибинама и конференцијама унутар Републике".

Кројачи Плана налађу да се ту мора заоштрити реторика и показати одлучност на радикалне мјере а све то приказивати као једини излаз за Републику Српску и српски народ. У томе ће бити обезбијеђена максимална подршка медија, прије свега телевизија БН и Н1, као и већег броја медија из Федерације, али и једног дијела медија из региона, пише у Плану.

Такође, наводи се у тексту, треба рачунати и на помоћ невладиних организација и појединаца, како би се до Нове године постигао максимални ефекат.

"У јануару треба да направимо прецизан план акције 'Прољеће 2016', који ступа у реализацију од краја фебруара и од којег не смије бити одступања", каже се у Плану који је у посјету "Искре".

"За сада је немогуће сазнати којим каналима ће бити дистрибуисана финансијска помоћи за провођење Плана али постоје имена у опозиционим странкама Републике Српске која ће бити примаоци и дистрибутери. То је већ договорено на централним органима БиХ, јер ће само помагање бити организовано из Сарајева како не би било потребе за тим ван граница БиХ, наводи се у Плану.

У тексту пише да је безбједносним институција БиХ - Сипи, ОБА, Министарству безбједности, већ достављен и спреман материјал који би требало да буде упућен у Тужилаштво БиХ.

Чим материјал буде класификован, наводи се у Плану, почиње реализација припремљене операција која ће носити радни назив "Помрачење". За све то вријеме у Републици Српској треба стварати амбијент да ће бити ухапшени водећи људи из власти Републике Српске те низ угледних привредника.

На томе, каже се у Плану, уз опозиционе странке и невладине организације раде и нека међународна представништва у Бањалуци. "У стварању таквог амбијента медији ће имати значајну логу, прије свих БН и Н1 телевизија, већи дио медија из Федерације као и неки медији из региона", прецизирано је у Плану за рушење власти Српској.

У другом дијелу Плана наведено је и да се приликом недавне посјете Америци министар безбједности у Савјету министара БиХ Драган Мектић састао са оперативцима државне безбједности САД и експертским тимовима и том приликом му је речено да "наведени тимови раде на обради веза вођства Српске са Владом Србије и Русије те да се проводе истраге на свим кредитним аранжманима и финансијским трансакцијама Владе Републике Српске".

"Искра" подсјећа да је предсједник Републике Српске прије два дана изјавио да се покушава направити проблем у Српској и да српски кадрови у заједничким институцијама покушавају да направе проблем од Српске и раде онако како им кажу Вашингтон и Брисел, док је власт у Српској одлучила да брани Устав и Српску.

Додик је, такође, напоменуо како неки покушавају исмијати причу по којој је опозиција заједно са међународним невладиним организацијама, које плаћају стране владе, направила конзистентан план урушавања Републике Српске, у којем се захтијева урушавање предсједника, Владе и парламента, полиције и РТРС, што се остварује.

"Искра" истиче да нема сумње да је у току реализација Плана за рушење актуелне власти у Републици Српској о коме је недавно писала руска новинска агенција "Спутњик", која је и објавила дио овог плана, а у који је, како су навели, имали увид.

Одлука Уставног суда БиХ да се 9. јануар Дан Републике Српске прогласи неуставним, затим ненајављени упад агенције Сипа у полицијску станицу у Новом Граду, медијско спиновање како предсједник Српске Милорад Додик руши БиХ - само је дио Плана, који је у цјелости у посједу "Искре".

Портал подсјећа да се у првом дијелу говорило о потреби директне дискредитације и криминализације предсједника Републике Српске, перманентног напада на премијера Српске, као и што чешћој блокади Народне скупштине Републике Српске како би се стекао утисак да је Српска блокирана.

Извор: Искра-Андрићград

Коментари / 110

Оставите коментар
Name

Милос

12.12.2015 14:05

Стварно потцјенују овај јадни народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хоботница

12.12.2015 14:28

Буде се лопови,један по један...

Name

Браво

12.12.2015 14:34

Ако се мислило на угледне приватнике попут Интеграла Нискоградње и Мг Минда онда смо ми тј народ лопови па људи ови лопови су украли 2.5 милијарди км и дан данас краду па докле али без усрана стапа нема ниста

Name

Луне

12.12.2015 14:49

Ова вијест коста 20 милиона КМ управо онолико колико је Влада Српске бесповратно дала Андрицграду!?

Name

Усла вода у уси

12.12.2015 15:35

Мој Емире, постени србине,заститнице Републике Српске, немас цега да се бојис ти долазис на ред тек касније. Има њих подоста прије тебе.

Name

МИХАИЛО МИКИЋ

12.12.2015 16:30

СТЕФАН НЕМАЊА КОСТУРИЦА својим црним прогнозама о арапском пролећу У РС покушава само да народ упозори на опасност која СРБима прети од тајних владара из сенке који су обећали куле И градове грађанима СРБије када су рушили Милошевића. Од тог обећања нормално да није било ништа као што није било ништа од њихових обећања даних после народу у Либији, Сирији итд. Патимо због тога на време јер су дани зли. СРБи су прешли из комунистичког робства у дужничко робство У коме је народ плански опљачкан а земља економски упропашћена у име ДЕМОНократије и бољег живота. Својим ћутањем и склоношћу ка криминалу народи бивше Југославије а међу њима и СРБи јавно су ПОДРЖАЛИ пљачку и отимачину државе или народне имовине. Сјетио се само откупа станова по симболичним ценама широм СРБији у време Председника Слободана Милошевића. Док је народ из сламарица и душка вадио сакривене паре од самога себе и откупљивао од државе своје станове комунистички функционери су "куповали" предузећа, творнице, имања, хотеле, радио и телевизијске станице, новине и нико се није бунио због тога. Свима је било добро. Сада када је све оглођано што се оглођати могло остале су само кошћуре око којих се народ свађа јер обичан народ своју имовину добијену од државе није знао попут Баје и други страначки функционера да сачува и умножи. Колико је СРБа само своје шере другима продали У безцење. Зато док се непримјени лоповска свијест народа не вреди власт мењати због тога што СВАКИ НАРОД ИМА ВЛАСТ КАКВУ ЗАСЛУЖУЈЕ!

Name

Ну дјавла

12.12.2015 16:35

Много штошта могу разумјети али да се неки човјек прогласи Србином и да то еxтра добро наплати,то нема нигдје. Постати Србин и за то добити награду у вриједности десетине милиона,такав примјер не постоји на земаљској кугли.

Name

демократа

12.12.2015 16:46

Сумње и оптузбе се уклањају аргументима, а не политицким мјерама. Поготово не вијестима из агенција као сто је "Искра". Да мозе, госп. Додик би демантовао оптузбе, али управо ту лези његов проблем. Ако је злоупотребио позицију треба да одговара.

Name

Опет

12.12.2015 17:41

Зна се због кога и због цега пас лаје.

Name

оља

12.12.2015 18:54

Не лаје пас села ради него себи ради.

Name

Мики

12.12.2015 23:01

Ајде Емире ти пронађи за мене Андрићград да ја предајем на ислам за 20 000 000

Name

ре

12.12.2015 23:17

па овај је нај гори.смеце не људско.он се насо да просипа српство.а највисе лајо на србе јадо.продана икупљена папанска дуса.све за паре јадни емир немања смеце задње

Name

Синнy Боy

13.12.2015 08:02

Ну дјавла,ниси управу када кажеш да нема примјера да неко наплаћује што је Србин као Емир Кустурица. А Џевад Галијашевић,еxперт за тероризам?

Name

ре милош

13.12.2015 08:18

Не видим разлог да се уопште коментарише овај прљави лопов и варалица.

Name

мм

14.12.2015 14:26

Кустурица припада тој гарнитури и сигурно је да мора и он да одговара.

Name

Немања

12.12.2015 14:06

Зар они стварно мисле да смо сви ми папани па овакве лази пласирају преко лоповске агенције из Андриграда који је потросио 20 милиона КМ народног новца и који је предмет истраге Тузиластва.Ово је преврсило сваку мјеру обмана и лази које пласира резим! Све измисљено у резији Пере Симица,Додиковог савјетника!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фаир плаy

12.12.2015 15:04

Зашто се нису огласили за нпр стање у Клиничком центру? Ах, да, у питању су кумови Ранко и Миле...

Name

Деки

12.12.2015 18:41

Казе РТРС кад се одради припрема онда следи акција названа 'помрацење'ахахахахах....е мој Емире никад ти није фалило масте кад се надувас....сад си изгледа пресао на несто јаце....али страсни су са РТРС.Свако веце Стевандиц има свој наступ опозиција 3 секунде и онда цитају 'како неки медији пису'10 мин...који медији?Који је то цовјек рекао???Па они мисле да смо ми бас толико глупи.Не подцјењујте свој народ...

Name

Градиска РС

12.12.2015 14:08

Охххх...ево и осталих са листе за хапсење...доци цес Емире и ти на ред ниста не брини.Сви кумови и месари...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.12.2015 00:01

Емир Кустурица је Босњацки контраобавјестајац, кодног имена Немања.Инсталиран је од АИД-а,јос 90-година.

Name

Брод

12.12.2015 14:09

Магарчино доци ћеш и ти на ред!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лк

12.12.2015 14:09

Ха,ха,ха,ха....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо

12.12.2015 14:10

Каква паника. То це бити ударна вијест на РТРС. Јер, живимо јако добро, остало није битно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије

12.12.2015 14:25

Емире изгледа да си ти добро треснуо са оног магарца. Третирај хладном облогом. Твој Григорије

Name

Свака му цаст

12.12.2015 14:12

Све ово са слике је изградио улозивси 5000 марака и сад је све ове скаламерије власник. Колико ли је улозио пара у посање ових бајки није ниста у односу колико вриједе. Ово по одлуци владе има да буде од сутра стиво за основне сколе ко лектира

ОДГОВОРИТЕ
Name

Резисер

12.12.2015 14:12

Добро си ово изрезирао свака ти цаст "Немања"..а гдје ти је Моница у свему овом је ли имас неку улогу за њу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

км

12.12.2015 14:12

Значи и БН је издајничка по Немањи Кустурици!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

12.12.2015 14:52

А јел није ????

Name

кикица

12.12.2015 15:20

Борисе објасни !

Name

правда

13.12.2015 08:45

Сви смо ми издајници ако нас посматрају из супротног табора. Оно сто је мјеродавно за све јесте резултат: економија, просперитет, перспективе за младе итд. Ако тога нема, а јос се уз то краде и узима, онда је то тезак прекрсај!

Name

Бели...

12.12.2015 14:12

Каква провала у резији Додиковог бајног савјтника Пера Симица! Хахаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖЕЉКО

12.12.2015 14:13

ЈЕДАН ЈЕ НЕМАЊА. ПОНОСАН САМ НА ЧИЊЕНИЦУ ДА ИМАМО ОВАКВУ ЛИЧНОСТ У ОВОМ ТУРБУЛЕНТОМ ВРЕМЕНУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

12.12.2015 14:19

Води га кући кад ти је толико добар.

Name

ееее зељко

12.12.2015 14:28

ПОНОС твој нема ама бас ниста са ПАМЕЦУ

Name

Прле

13.12.2015 00:07

Води га себи и окупај га.

Name

Трапара

12.12.2015 14:16

Емиррррееее, само си ти кадар да нас спасис. Прво се окупај ,па се покај ,па нам врати планину ,па нам врати паре сто ти је Баја дониро, па врати камен , па цемо ти мозда вјеровати ооооо ти гузна мухо сваке власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Танкер

12.12.2015 14:16

Биће свега ова власт и сувласници власти криминалци ће покушати све да се заштите. Овако бомбастицних изјава ће бити још. А и инциденти нису искључени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Абц

12.12.2015 14:17

Ј**о те Додик,кад је са СФОР-ом русио власт и правио је са два посланика то ти је уставно било, срам те било резисеру ти си једна обицна лопина као и ти сто их бранис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

12.12.2015 14:21

Какво пресер...ње,али ово гуслање увијек добро пролази све док инати српске емоције и инстикте,као амери и енглези упрли до јаја али не могу раз.ебати ово милион срба,лаксе је срусити тамо неку јадну украјину и пола блиског истока него замјерити се спирицу и компанији,нема ста прејаки смо док је насих стубова,владали јос сто година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика..

12.12.2015 14:24

А јел неко зна хоце ли доци они аутобуси из Федерације и хоце ли кренути 29.580 вехабија из Горње Маоце све са својих 375 оваца и 15 ована...

ОДГОВОРИТЕ
Name

еро

12.12.2015 14:51

Немања је врло духовит зна он јос вицева

Name

михаило

12.12.2015 14:25

Власт Републике Српске је толико битан фактор и за Вашингтон и Брисел,тако и Београд и Москву..... кога ви зајебавате више

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баш

12.12.2015 16:18

Ј..оте, амери цијелу јесен не раде ништа друго,чак су и Сирију препустили русима, да би се концентрисали на нас и ово мали биједе. Одавно се сладје не насмијах.

Name

ДСП

12.12.2015 14:27

Мозда би Милин муслиман кустурица бранио Републику Српску. На то јадну прицу не могу насјести ни ретардирани цланови СНСД-а!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сноуден

12.12.2015 14:29

А који си ти к...ц мајке ти.покусо си вратит пдв преваром и то је КД.Да ли си ти политицар или умјетник како се представљас.Постави право питање ста су за српску уцинили Новиц,лујиц,Зубац бивси директори Сипе.Ниста апсолутно ниста.Ста је уцинио Крстан Симиц био је у уставном суду БиХ ниста бас ниста.Ста је уцинио Милорад Новковиц на целу ВСТС ниста бас ниста.Немој да трабуњас мајке ти доцес и ти на ред ако бог да.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ло

12.12.2015 14:36

Ко о чему...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блатт

12.12.2015 14:38

Мектићу ЈУНАЧЕ,ухапси Кустурицу и поведи га у Сарајево у затвор макар једну ноћ.Наравно да нећеш дозволити да ми фали длака на глави али му покажи да је нико и ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВАШТА!

12.12.2015 15:03

Јадан си ти кад омаловажаваш уметника којег цени цео свет. Наздравље!

Name

Лука

12.12.2015 15:13

Мислис лопова којег цијени цијели свијет!?

Name

Умјетник

12.12.2015 18:58

Да га цијени цијели свијет не би ојадио Србију,па РС,из Ц.Горе побјегао и сад се Путину слепа.Сви умјетници трце у Холивуд јер је тамо лова а он је пропали умјетник,лопов,хостаплер,Није у Србији плацао порез,у РС не плаца ниста.......и прицај ми о умјетнику за криминал а не о умјетности.

Name

борац

12.12.2015 14:48

Какво цудјење??Странци су бају поставили на власт посто их је преваро па игра на националну карту јер је боља код народа они це га и смијенити ста има народ са тим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еро

12.12.2015 14:54

Немања је врло духовит зна он јос вицева осим овог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да се прекрстим

12.12.2015 15:09

Које глупости Бозе мили... Па докле???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проф.

12.12.2015 15:11

Подржавам све што Кустурица ради на плану културе и грађевинарства. Волим слушати кад прича о Андрићу али не могу схватити зашто се петља у политику. Што му то треба? Није ли мало контрадикторно да се један такав интелектуалац ставља у одбрану потрошене власти. Он констатује да Запад "кроји план за уништење РС-а", а заборавља да је Запад већ једном мијењао власт у РС-у и да су неки скупо платили ту цијену. Куста, ми се сјећамо још увијек!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Човек изнутра

12.12.2015 15:20

Куста је опасан. Опозиција неспособна, али неопходна. Пролеће ће, нажалост, донети озбиљне проблеме. Овај неће отићи тихо, а и зашто би кад му све иде на руку?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

12.12.2015 15:21

Архивирајте своје коментаре па да сачекамо прољеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да

12.12.2015 15:32

Зна ста ради Немања.Али народ не вјерује никоме па ни теби који си се нагло обогатио.Гори ти под ногама и многим слицним теби.Пери те ви свој образ сами, без помоци народа.

Name

Разум

12.12.2015 15:25

У којем степену еволуције се треба налазити ово друштво,избјегавам рећи народ јер је појам народа вишеструко политички и медијски обесмишљен,да би му овако представљен план био орјентир?!?Како се иначе долази на власт,нпр.гдин. Додик?Шта иначе ради било која опозиција,па и ова наса!? Шта представља легитимно присутна опозиција? И на крају да ли је отприлике половина људи у Републици Српској спремна да буде оквалификована као аутодеструктивна,шизофренична и умно блокирана?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стука

12.12.2015 15:31

Не изненадјују ме људи који мјењају странке,вјеру,ма гдје прелазио.Став према истој ствари другације гледа,није им вјероват.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

12.12.2015 15:38

Стварно је човјек посто од мајмуна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОСТОЈА

12.12.2015 17:11

ТИ СИ ОД ЧОВЈЕКА ПОСТАО МАЈМУН

Name

пртина

12.12.2015 17:40

Остоја, а ти си био и остао мајмун.

Name

ОСТОЈА

12.12.2015 17:55

Колико, је џамијских голубова ... Парола СРБЕ НА СРБЕ, е неће моћи ове ноћи.

Name

Митар

12.12.2015 15:49

Вратио се Емир у Србе, а трансфер је костао милоне насих марака. Бар је боље знао прелазак на другу вјеру да уновци од свог претка који је то уцинио за мало брасна и ситних повластица. Ехмире, поздравио те потковани Расим о коме си писао деведесетих док си био само један обицни турко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖЕЉКО

12.12.2015 17:01

ЧОВЈЕК ЈЕ ЧОВЈЕ БЕЗ ОБЗИРА НА ВЈЕРУ И НАЦИЈУ. А ЕМИР ЈЕ ЉУДИНА. РАЗМИСЛИ ГДЈЕ СИ ТИ

Name

Ре

12.12.2015 18:48

Благо теби када си се насао да бранис овог бјелосвјетског преваранта и преливоду.

Name

гаврило

12.12.2015 16:09

Овај Мектич сваки дан пријети да ће ускоро почети хапшење, а годину и по није ухапсио никога осим Српских бораца.Предлажем му да да ћути или да још бољс да се покрије по глави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ис

13.12.2015 09:23

Годину ипо??? Па цовјек је од априла на позицији. Глуп си!

Name

ОСТОЈА

12.12.2015 16:29

Чим је неко успјешан и размишља шире и дубље него ви одмах је ЛОПОВ. Гдје су докази. Нико није крив док се правоснажно пресудом не докаже његова кривица.Основно правно начело. Није ово Саудијска Арабија, гдје влада Шеријат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.12.2015 22:40

Остоја, ти си потпуни идиот.

Name

конан

12.12.2015 16:42

Овај Емир је први професионалац само кад је лова у питању.Све он зна, у све се он разумије све за паре.Овај лик је пристао и да се крсти кад је имао 90 килограма само да убије неку кинту.Сваста лола умије у све се разумије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бмд

12.12.2015 17:07

Није се без разлога видјела она пауцина у зраку које је било на претек а о којој се писало. Ста смо све конзумирали и ста у нама има то се види из прилозеног.

Name

клапац

12.12.2015 17:09

Украли сте милијарде. Уништили сте нам сву привреду. Уништили сте систем вриједности! Развалили сте све к'о беба звечку. Таквог смрада нема ни у твојим промашеним филмовима осим у Доли Бел. Онај што каже, "Нећемо тако Дино". Е па нећемо ни овако. Јашите нас већ пуних 10 година. Одераћемо вам кожу с ледја! Ти лично си из буџета украо око 40 милиона. Довољно да добијеш 40 година. Живот је чудо, јест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

12.12.2015 17:09

Добро брате Немања, цијеним да си добар режисер или редитељ śта ли већ.Али ово је вријеђање интелигенције овог народа, мене је срамота испред тебе након овог прочитаног и покушаја да се одбрани човјек који је покрао РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

12.12.2015 17:11

Знате ко се није јос огласијо онај главни попа сто прави крај аеродрома требиње и писту за формулу 1 .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГЛУПАН

12.12.2015 17:32

Украјина..Сирија...Египат...Либија...Избјеглице...Исламска..Дрзава..Турска........ВЕЛИКА..ПОСТЕНА...АМЕРИКА..са..својим...полтроном..ЕНГЛЕСКОМ...........ЗИВЈЕЛА/СЛОБОДА/И/ДЕМОКРАТИЈА

ОДГОВОРИТЕ
Name

НСПМ билтен СНСД-а

12.12.2015 17:33

Ко иоле мало конта зна добро да је ово препис догађаја државног удара 1997 године, мјењају се само улоге. Знајте добро додиковисти и црвене патриоте да ничија није до зоре горјела, па неће ни ваша издајничка и породична властела још дуго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЈ О Р ДЈ Е

12.12.2015 18:41

БРАВО !!!!

Name

бл

12.12.2015 18:18

Ста пусе ови?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

12.12.2015 18:25

Па ти Емире Србине стварно мислис да смо ми папци. Доцес и ти на ред, само полако,не наваљуј преко реда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перса дабиц

12.12.2015 19:15

Питам се како није срамота све Србе да коментарису о Кустурици овако, па он је много учинио за Србе он је јако велик и племенит човјек, ста би дали муслимани да имају таквог.

Name

нн

12.12.2015 19:27

Незнам ста је нашим Србима све им смета неће Кустурица однети Андрићград у гроб то ће остати нашој рећи после нас дајте се једном Срби опаметите се па не пљујте по својим успјешним људима кад сте прочитали да муслимани или Хрвати своје политичаре пљују толико молим вас дајте се већ једном опаметите жал сте толико слепии не видите да да хоће да нас опет гурну у рат ...

Name

Пишите ћирилицом

12.12.2015 19:52

@Перса-нн. Није овдје ријеч о филму и његовом занату. Овдје је ријеч о лоповлуку и криминалу. Ако се и то мора праштати "најумнијој глави Немањића", нека вам је на част.

Name

Паде кап за врат

12.12.2015 19:15

Кустурица свакога дана у сваком погледу све више напредује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Паде кап за врат...

12.12.2015 20:18

...издува Куста ко дусица.

Name

краљ

12.12.2015 19:35

Сними филм по овом сценарију, баја це сигурно улетити са неколко милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ван

12.12.2015 20:06

Одма га хапси министре ,он има информација милон

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једи Книгхт

12.12.2015 20:10

Кустуричави се уцвик'о и понавља Бајину мантру јер зна да је следећи на списку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

y

12.12.2015 20:18

Видите људи како се ПОМРАЦЕЊЕ ствара пред оцима и НЕМАЊЕ фата га страх као и његовог пријатеља бају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прле

12.12.2015 20:58

Окупај се смраду један!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

12.12.2015 22:38

Дјеца са Мањаце сваки дан по киси и снијегу у подераним ципелама на коњу прелазе 7км до сколе.Једна постена цестита старица на БЛ пијаци сједи на картону и исто тако прелази километре од своје куце до пијаце да испроси динар, а није та старица родјена као сиромасна него сте јој ви који правите Андрицградове и остале ратно-профитерске пирамиде украли пензију па сте је направили сиротињом.....на Мањаци људи уплатили за водовод они узели паре, а воде нигде. Ово је само један мали дио, а ста овај муфљуз и ратни притер Кустурица ради.....па он би да отима,краде,лазе итд јер не лаје он због Срба него због себе. Његов сеф се налази у једној западној дрзави који су велике злоцине поцинили овде код нас зато све сто он казе то је лаз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вода са Марса

12.12.2015 23:36

Врло опасно може бити када се догађа народ који нити је образован, нити је исправно информисан и као такав гледа малу слику. Што би неко паметан рекао, не види шуму од дрвета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хари

12.12.2015 23:40

Кусто хвалио би свако на твом мјесту власт ..прво си сјебо милосевица а сада си сјебо и бају..ти си пљацкас највеци..

ОДГОВОРИТЕ
Name

мИКИ

13.12.2015 05:35

СВА ЦАСТ КУСТУРИЦИ.КАД НЕКО ОД ВАС СЈЕДНЕ ЗА ИСТИ СТО СА ПУТИНОМ ОНДА НЕСТО РЕЦИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути старац

13.12.2015 06:55

Не треба ми ни "Искра" ни "Спутњик" - рукопис је веома препознатљив: видели смо га са Милошевићем, Гадафијем, Садамом, Асадом... И ја сам се насмејао Додику кад је рекао да се припрема план промене етничке структуре у БиХ. Али сам се уозбиљио кад сам видео шта је изграђено у Тарчину, шта је планирано код Трнова и шта се све спрема широм Федерације. Изетбеговић се неће задовољити док не успостави шеријат у целој БИХ. Ја сам стар и немам разлога да бринем, а вама из РС сртан пут!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ветеран

13.12.2015 07:07

Прорадио ,,закон спојених посуда,, !

ОДГОВОРИТЕ
Name

закон

13.12.2015 07:08

само хапсити све који су крали небитно које вјере постено морамо зивети русит цемо све корумпиране политицаре у цитавој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

13.12.2015 07:12

Не могу разумети нас народ у како хоцете БиХ или РС да су висе гладни и зељни свега а опет подупиру исте политицаре вец годинама док они свјесно краду и виле,станове бродове купују постено су зарадили. Народе, пробуди се.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бундева

13.12.2015 09:02

То Емир писе да би помогао власти,Ситуација је у ствари оваква у 2016-тој години ступице на снагу закон о раду који це ставити тацку на достојанство и понос радницке класе и обицне људе раднике одвести у ропство дакле врацају нас у прву фазу робовласниство,фазу прије феудализма,просвјетарима неце бити исплацивана накнада за превоз која це новим законом бити укинута као скоро и сва права из старога закона,пензије це каснити као и све исплате будјетским корисницима,такодје подстицаји и стимулације из будјета неце бити исплацене због празне касе,паре су нестале у аферама све је пропало.Овакав један текст емир је написао,резирао а он је познати резисер,да би сутра када јадни и обесправљени народ изадје на улицу из разлога сто је гладан а не да руси власт него да вапи за кором хљеба коју ова дрзава неце моци да им обезбједи,тај исти народ буде оптузен да је издајницки народ руси републику српску,да буду оптузени да су страни плаценици и домацииздајници,а нису то су само обесправљени,јадни,гладни бједом измуцени градјани понизени односу власти према њима па ако евентуално изадју на улицу,власт је ангазовала познатог резисера да писе овакве текстове и прави пропагадну са циљем да се евентуални јавни скупови због неимастине и висе децениске бједе окарактерису као покусај русења власти насег ентитета итд.медјутим ако их у опсте и буде скупови це бити само оцај градјана гладних који це изаци на улицу и имати само једну поруку владајуцој елити и тајкунима а порука це гласити хљеба,хљеба господару гладни смо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сценарио

13.12.2015 09:37

Ово је његов сценарио за нови филм, цовјек је редитељ њему је написат сценатио као овај уз кафу...дај те

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сноуден

13.12.2015 10:36

Ре за забринути старац Пријатељу твоје гудине никог не занимају.Ти прицас ста се прави и гради у федерацији ок ал ко је у БиХ власти и РСу задњих десет година.Јесо ти свјестан каква је ситуација да омладина бјези факултетски образована остаје она подобна са вецерњим факултетима и странацки подобна а не струцна.Наталитета нема ал како це и бити када су сва социјална давања равна нули посла нрмају људи а неки се сепуре и расипају народне паре .Ко це то да врати бре јеси ти нормалан.Ста је у РС отворено наброј фабрике и предузеца производњу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кома

13.12.2015 16:28

Слажем се са Сноуденом и питам Забринутог старца: ако је забринут што Арапи граде у Трнову, нека се запита ко из РС-а даје концесије на земљиште Арапима. Толико!!!

Name

сипа

13.12.2015 18:12

е ако је ово план који је направио неки геније из ЦИА-е онда му се посерем на то. па види се из ваздуха да је то неки неписмени СНСД-овац залуђен политиком и можда по договору и наредбама СНСД-а из вишеграда направио текст који би неко ко гледа пуно шпијунских филмова направио из залуђености да је јебени јамес бонд.умрех од смијеха хехехехехехехехе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар Малес

13.12.2015 20:24

Кад се министар Недјо Трминиц огласио у вези са планом о русењу власти, сигуран сам да је све плод Главусе Пере Симица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гавро

14.12.2015 07:41

Кад будете сједили близу Путина онда мозете да коментарисете.Ви и васи љубимци ни у Москву не мозете доци а камо ли сједити са Путином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емир Вековима Србин

14.12.2015 08:31

Емир ,Вековима Србин прави сценарио по Додиковом налогу да јбе овај јадни Српски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добар Србин пише ћирилицом

14.12.2015 10:55

Ово су углавном велике небулозе власти покривене великим именом.Вријеме их је досада убрзано демантовало.Примјер је тужба Каргановића, велике афере, папак-легитимности итд.Преживјеће само велико име јер ''слабост лежи испод величине, дјела људе великијем чине''.Остали ће завршити да не кажем гдје...

ОДГОВОРИТЕ
Name

угљевик

14.12.2015 11:08

Стаце и кога це срусити па Додика је народ изабрао и опет це могу му по..сит ако им дозволи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милан

14.12.2015 15:55

Ви што пљујете по Кустурици и Додику сте неписмени опанчари. Кад не видите шта Србима раде и пакују, баш сте јадни и слепи и полуписмени, колико има муслимана који знају да су Срби, па Алија је до 1964. г се национално декларисао као Србин муслиманске вероисповести, а да колико их још и сада има, нормалан човек негази по себи и зна ко је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

14.12.2015 18:56

Зато Емир има Француски пасос.

ОДГОВОРИТЕ