Активирана експлозивна направа на Илиџи

Експлозивна направа активирана је ноћас у сарајевској општини Илиџа, повријеђених није било, а причињена је материјална штета на пословним просторима, потврђено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево.

Босна и Херцеговина 12.12.2015 | 11:40
Активирана експлозивна направа на Илиџи

До експлозије је дошло у 1.00 час у Улици Рустемпашина до броја 12, полиција је брзо реаговала и ухапсила лице чији су иницијали Р.Д. /31/, због сумње да је починио кривично дјело изазивања опште опасности.

Увиђај је извршила кантонална полиција, а о случају је обавијештен дежурни кантонални тужилац.

"Полиција је у 1.30 часова на мјесту догађаја ухапсила Р.Д. због сумње да је починио кривично дјело. Још није познат мотив, а осумњичени је задржан на испитивању", потврђено је за "Кликс" из Оперативног центра кантоналног МУП-а.

Више информација о овом случају биће познато након увиђаја и испитивања осумњиченог.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лија

12.12.2015 16:26

Републику Српску је својевремено разоружао СФОР, ЕУФОР и слични њима,под изговором да представљају пријетњу међународним снагама, док је у то вријеме СДА издала упуства својим симпатизерима, припадницима зелених беретки, патриотске лиге и тзв. арбих, да оружје, муницију и МЕС преостале из рата, сакрију по приватним кућама, највећим дијело уз ентитетску границу, рачунајући на наставак рата.У фбих, од завршетка рата до сада никада није организована озбиљна активност безбједносних агенција на сакупљању оружја које илегално држе грађани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

градјанин

12.12.2015 18:01

Лија: Невјероватно које глупости пишеш. Доказати да си обичан лажов врло је лако. За православни божић само да се не пуца из авиона. Довољно. Лазов остаје лазов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре грађанин

12.12.2015 18:44

Прво ја нисам лажов већ пишем о стварима које добро познајем.