ШПА: Реми Хетафеа и Сосиједада на отварању кола

Шпанцима фали Мажић: Спорно суђење у Мадриду, Баски незаслужено однели бод! Биће много негодовања од стране домаћина због суђења Педра Переза против Реал Сосиједада.

Фудбал 12.12.2015 | 09:00
ШПА: Реми Хетафеа и Сосиједада на отварању кола

Претходне недеље у мечу Лиге шампиона у Волфзбургу смо видели демонстрацију судијског квалитета Милорада Мажића на правилу офсајда када играч који не дира лопту утиче на игру ометајући противничког голмана. Шпански судија Пабло Перез очигледно није на Мажићевом нивоу и није гледао како је Србин поништио нерегуларан гол Манчестер Јуањтеду. Јер да јесте, не би дозволио велики кикс на мечу у Мадриду вечерас.

Биће много негодовања на суђење Переза од стране људи из Хетафеа и њихових навијача после вечерашњег ремија (1:1) са Реал Сосиједадом на њиховом Колосеуму. Хетафе је водио 1:0, али су гости захваљујући великом превиду судије однели бод за Баскију.

Хетафе је повео голом Реаловог детета Пабла Сарабије који се лукаво убацио на прву стативу после центаршута Родригеза и иако му игра главом није јача страна, успео је да између штопера и голмана гостију баш на тај начин затресе мрежу. Хетафеова предност је трајала двадесетак минута када је дошло до најконтроверзнијег детаља утакмице.

Жонатас је центрирао, а Агирече затресао мрежу Мадриђана. Ништа спорно да Рејес пре него што је лопта дошла до Агричеа није ометао голмана домаћих и био у класичној офсајд позицији. Судија није ништа сигнализирао и гости су поприлично незаслужено однели бод за Баскију.

ПРИМЕРА - 15. коло

Петак:
Хетафе - Реал Сосиједад 1:1 (0:0)
/Сарабија 46 - Агирече 67/

Субота:
16.00: Барселона - Депортиво
18.15: Селта - Еспањол
18.15: Леванте - Гранада
20.30: Севиља - Спортинг Хихон
202.05: Лас Палмас - Бетис

Недеља:
12.00: Рајо Ваљекано - Малага
16.00: Еибар - Валенсија
18.15: Атлетико Мадрид - Атлетик Билбао
20.30: Виљареал - Реал Мадрид

Коментари / 0

Оставите коментар